16 / 05 / 2024

Ünal Ateş kahramanmaraş

Ünal Ateş kahramanmaraş

CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş kimdir? Ünal Ateş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş'in biyografisi...

Mahir Ünal'dan Kanal İstanbul yorumu!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katılan Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkan muhalefet hakkında eleştiride bulundu.

Kahramanmaraş Başkonuş Yaylası’ndaki beton inşaat tepki çekiyor!

Kahramanmaraş’ın 12 Şubat ilçesi sınırları içerisinde bulunan Başkonuş Yaylası’na beton bina inşa ediliyor. İnşaata CHP İlçe Başkanı Ünal Ateş'ten tepki geldi. 

Kahramanmaraş Panorama Müzesi’nde son durum!

Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kahramanmaraş Kurtuluş Destanı Panorama Müzesi’ni inceledi.

Kahramanmaraş Havaalanı yeni terminal binası ihalesi 12 Temmuz'da!

Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ın en büyük ihtiyaçları arasında bulunan havaalanı yeni terminal binası, dış hatlar terminali ve diğer binaların yapımı amacıyla ihale düzenleneceğini belirterek, müjdeli haberi verdi.

MÜSİAD Kahramanmaraş şubesi binası törenle açıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesinin açılışına katıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal açılış konuşmasını şu şekilde yaptı:

MÜSİAD Kahramanmaraş şubesi binası 8 Nisan’da açılacak!

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, yeni hizmet binasının bakanlar Mahir Ünal ve Sema Ramazaoğlu’nun katılımıyla 8 Nisan’da açılacağını söyledi.

Kahramanmaraş'ın ulaşım sorunları masaya yatırıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın öncülüğünde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşen 'Ulaştırma Çalıştayı'nda Kahramanmaraş'ın ulaşım sorunları masaya yatırıldı ve çözüm arandı.

Kahramanmaraş model şehir olacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Ünal: "Selçuklu ile Osmanlı mirasını barındıran kültür turizminin önemli merkezlerinden Kahramanmaraş, kendi kimliğini bulduğunda model şehir olacak" dedi.

Mahir Ünal: Kahramanmaraş hızlı tren ihalesi önümüzdeki günlerde yapılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal: "50 yıllık ihmal edilmiş raylı sistemler konusunda Türkiye'yi çağ atlatmış ve bugüne kadar verdiği tüm sözleri tutmuş olan AK Parti, asılsız iddiaların hedefi olamaz" dedi.

Ünal Ateş kimdir?

CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş kimdir? Ünal Ateş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş'in biyografisi...

Ateş Ünal Erzen: Rant belediyeciliğine karşıyım!

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, SÖZCÜ'ye konuştu Rant belediyeciliğine karşıyım Başkanlığa yeniden talip olan Erzen, 'Belediyelerde rant var. Zannediyorlar ki her yerden yeşil dolar akacak' dedi...

Ateş Ünal Erzen kimdir?

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen kimdir? Ateş Ünal Erzen ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Ateş Ünal Erzen, bugüne kadar neler yaptı? İşte Ateş Ünal Erzen...

Kahramanmaraş'a Rusya'dan kardeş şehir geliyor!

Kahramanmaraş, Rusya Federasyonu’nu oluşturan ülkelerden biri olan Kabartay-Balkar Cumhuriyeti’ nin başkenti olan Nalçik’le kardeş şehir oluyor. Konuyla ilgili hazırlanan protokol Belediye Meclisi tarafından karara bağlandı...

Ünal Ateş kahramanmaraş Haberi

Ünal Ateş kahramanmaraş

Ünal Ateş kimdir?

CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"Ben Ünal ATEŞ 1971 yılında Kahramanmaraş Türkoğlu ilçesinde dünyaya geldim Dedeler, istiklal ve Devrim(Fatih) İlkokullarında, Kahramanmaraş Gazi Ortaokulunda, Kahramanmaraş Lisesinde okudum. Üniversite eğitimimi Isparta da Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Fakültesinde tamamladım.


1995 yılında döndüğüm güzel memleketimde serbest inşaat mühendisi olarak çalışmaya başladım. İnşaat Mühendisliği eğitiminin yanı sıra 2012 yılında İş Güvenliği Uzmanı eğitimimi tamamladım. İş Güvenliği Uzman ve İnşaat Mühendisi olarak halen çalışmaktayım. 


Aynı zamanda güzel şehrimizde engelli kardeşlerimize hala hizmet veren bir rehabilitasyon merkezinin kuruculuğunu ve müdürlüğünü yaptım. 1995 yılında CHP Gençlik kolları üyeliği ile başlayan siyaset yaşamım gençlik kolları başkanlığı, merkez ilçe yöneticiliği il yöneticiliği ile sürdü. Kahramanmaraş’ımızın tüm köylerini ve ilçelerimizi onlarca kez ziyaret ettim...