10 / 05 / 2024

ünal inşaat bomonti

ünal inşaat bomonti

İnşaat sektöründe 17 yıldan bu yana faaliyet gösteren Ünal İnşaat, İstanbul INN markasını üreterek inşaat sektöründe daha da iddialı halen gelen şirket, İstanbul INN İkitelli projesiyle dünya mimarlık festivalinde finale kalmayı başardı

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

Koronavirüs Antalya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Antalya'nın Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, koronavirüsün inşaat sektörüne olan etkilerini anlattı. Ünal, müteahhitlerin sınıflandırılması, hafriyat ve yapı denetim konularında sıkıntı yaşadıklarını belirtti...

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Türkiye inşaat sektörü 2018’e temkinli yaklaşıyor!

KPMG, Türkiye inşaat sektöründe 2018’i değerlendirdiği sektör değerlendirmesini sundu. KPMG İnşaat Sektör Lideri İsmail Önder Ünal 2017 yılının büyüme yılı olduğunu söyledi.

Türk inşaat sektörünün özgüveni üst seviyede!

KPMG’nin 11’incisini hazırladığı 2017 Küresel İnşaat Araştırması’na tüm dünyadan 200’den fazla üst düzey inşaat sektörü yöneticisi katıldı. KPMG İnşaat Sektörü Lideri İsmail Önder Ünal, “Türkiye inşaat sektöründe önemli bir noktada.” dedi...

Güven, inşaat sektörünün olmazsa olmazı!

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, nşaat sektöründeki gelişmelerin projeleri olduğu kadar sektörü de büyüttüğünü söyledi. Pala “Güven, inşaat sektörü için olmazsa olmaz'' diye konuştu.

Garanti'den inşaat sektörüne özel paket!

Garanti, inşaat sektörüne özel paketler hazırlıyor. Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, 2017’de önceliklerinin yeni müşteri kazanmak olduğunu belirtti.

KPMG Türkiye 2017 İnşaat Sektör Raporu açıklandı!

KPMG Türkiye, ekonominin dinamosu sayılan sektörlerin 2017 raporlarını açıklıyor. İsmail Önder Ünal’a göre, Türkiye’nin aldığı göç, yabancıların konut talebi, pazardaki potansiyel talep ve kentsel dönüşüm projeleri 2017’de inşaat sektörü için umut vaat ediyor.

Queen Central Park Bomonti'de Doka ile inşaat çalışmaları sürüyor!

26,000 metrekarelik alanda 52 kat ve 195 metre yüksekliğe ulaşacak Queen Central Park Bomonti projesinde, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi sayesinde inşaat çalışmaları her türlü hava koşulunda maksimum güvenlikle sürdürülüyor.

Ünal İnşaat'ın acı günü! Nejla Mercan Ünal vefat etti!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necati Ünal'ın eşi Nejla Mercan Ünal vefat etti. İvasen İnşaat ve Özaltın Holding taziye ilanı yayınlattı.

İş ve inşaat makineleri leasingde yeniden lider!

Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, "İş ve inşaat makineleri grubunu değerlendirdiğimizde geçtiğimiz dönemlerde 'sat ve geri kirala'nın hızlı yükselişi ile kaptırdığı liderlik koltuğunu tekrar aldığını görüyoruz" dedi.

ünal inşaat bomonti Haberi

ünal inşaat bomonti


İnşaat sektöründe 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren Ünal İnşaat, Libya, Kuzey Irak, Arnavutluk ve İtalya’da da altyapı işlerine imza attı. 2005 yılından itibaren kurumsallaşmaya başlayan şirket, İstanbul INN markasını yaratarak inşaat sektöründe markasıyla kalıcı olacak iddialı projelere imza atmaya başladı.

İnşaat sektöründe 17 yılda 600 bin metrekare inşaat yapan şirket, 2015 yılına kadar toplamda 1 milyon metrekare inşaat yapmayı planlıyor.

Teknik kadrosunda 64 kişinin yer aldığı şirketin toplam çalışan sayısı ise 70. Bu sayı inşaatlar yapılırken kullanılan taşeronlarla daha da artıyor.

Şirketin kurucusu olan Ahmet Ünal, geçtiğimiz yıl markalaşma üzere ACM Gayrimenkul Geliştirme şirketini Mühir Köndel ve Cem Altıntaş’ı da ortak alarak kurdu. Bu şirketin kuruluşunun ardından İstanbul INN markası ile

projeler geliştirmeye başlayan ortaklar yeni projelerin peşinde koşuyorlar.

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, şu an Bomonti’de İstanbul INN Bomonti ve Apart Bomonti olmak üzere iki tane konut projeleri olduğunu yine bu yıl içerisinde Zeytinbumu’nda, Kağıthane’de...