02 / 05 / 2024

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım

İstanbul Inn Levent kampanyası kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor. Daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanan proje 17 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent fiyat!

İstanbul'un Şişli ilçesi sınırları içerisinde bulunan proje Büyükdere Caddesi'ne 200 metre mesafede hayata geçiriliyor. Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent fiyat listesi kapsamında daireler 250 bin dolardan başlıyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçiriliyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent lokasyon!

1+0 dairelerinin 59 metrekareden başladığı projede toplam 130 bağımsız birim yer alıyor. Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent lokasyon bilgisi kapsamında proje Kanyon AVM’ye 300 metre uzaklıkta bulunuyor.

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Masar İnşaat Pendik’te dönüşüme başladı! Yeni proje!

Masar İnşaat, İstanbul Pendik’te kentsel dönüşüm projesine başladı. Hafriyat çalışmalarına başlanan proje ile Pendik’in merkezinde, 360 milyon TL’lik yatırımla, 26 bin 700 metrekarelik dev arazi üzerinde, yaklaşık bin 300 konuta imza atacak...

Demirland İnşaat, Anadolu Yakası'nı mesken tuttu!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu, konut projelerindeki çalışmalarını Demirland İnşaat, adı altında inşa ediyor. Demirland İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nı merceğine aldı .İşte tüm detaylar...

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

Dekon İnşaat'ın iki projesinde 36 ay sıfır faiz imkanı!

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu iki ayrı proje hayata geçiriyor. Dekon Senkron ve Dekon Luna projelerinin 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Gül İnşaat Avenue İstanbul projesi ön satışta!

Gül İnşaat ,İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde Avenue İstanbul projesine imza atıyor. Projede ön satışlar başladı...

Ünal İnşaat'ın acı günü! Nejla Mercan Ünal vefat etti!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necati Ünal'ın eşi Nejla Mercan Ünal vefat etti. İvasen İnşaat ve Özaltın Holding taziye ilanı yayınlattı.

Ağcaoğlu İnşaat kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

1989 yılında temeli atılan ve 1996 Ayılından itibaren kurumsal bir yapıda faaliyetlerini devam ettirmeye başlayan Ağcaoğlu İnşaat, İstanbul Anadolu yakasında birçok projeyi başarılı bir şekilde tamamlayarak hayata geçirdi.

Metreküp İnşaat kentsel dönüşüm projeleri üretmeye devam edecek!

Metreküp Mimarlık İnşaat İstanbul'da ardı ardına kentsel dönüşüm projeleri geliştirerek sektöre yeni bir heyecan kazandırdı.

Aydoğan İnşaat Ukrayna'dan 10 dönüm arazi satın aldı!

Zonguldak kökenli Aydoğan Grup bünyesindeki Aydoğan İnşaat, İstanbul Bağdat Caddesi çevresinde dört ayrı projede toplam 110 konut inşa ediyor. Ayrıca Kartal- Maltepe aksında 350 dairelik bir projeye başlamaya hazırlanıyor...

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Kartal'da kentsel dönüşüme başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım Haberi

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen İstanbul Inn Levent Residence Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede, Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor. 


İstanbul Inn Levent kampanyası devam ediyor. Daire teslimlerinin 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen proje 17 bin metrekare inşaat alanına sahip.


İlk etabında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi dairelerin yer aldığı Şişli İstanbul Inn Levent'te konutların büyüklükleri 59 metrekare ile 109 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


İstanbul Inn Levent Rezidans'ta otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları gibi sosyal yaşam alanları mevcut. Proje 21 katlı 5 bloktan oluşuyor.


İstanbul Inn Levent kampanyası!

Toplamda 650 bağımsız birime yer verilen İstanbul Inn Levent'tin ilk bloğunda 130 adet...