28 / 04 / 2024

ünal inşaat özler inşaaat inn levent evleri

ünal inşaat özler inşaaat inn levent evleri

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile 17 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen İnn Levent Evleri toplam 200 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Şişli İnn Levent Evleri 60 ay 0 faiz ile ödeme imkanı!

İstanbul Levent'te Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Inn Levent projesi 17 bin metrekare üzerinde 200 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

Şişli İnn Levent fiyatları 250 bin dolardan başlıyor!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile İstanbul Levent‘te hayata geçirilen İnn Levent projesi toplam 17 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

İstanbul Inn Levent'te 60 ay sıfır faiz kampanyası!

İstanbul'un kalbinde, Levent'in merkezinde Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile İstanbul Levent‘te hayata geçirilen İstanbul INN Levent projesinin Temmuz 2015 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

İstanbul'da 1 ton inşaat demir fiyatı 22 bin 100 TL oldu! Müteahhitler çileden çıktı!

İnşaat malzeme fiyatlarına gelen zamlar sektörün gündeminden düşmüyor. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın özellikle beton ve çimento fiyatlarına yönelik yaptırımları sonrası gözler inşaat malzemesi fiyatlara çevrilirken demir fiyatlarına fahiş zam geldi. Peki demir fiyatların ne kadar oldu?

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

İnşaat sektöründe yeni sistem! Denetimler artırılacak, kaçak faturanın önüne geçilecek! O tarihten itibaren başlıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından yıkılan binalar, inşaat yapımında kullanılan malzemenin kalitesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Binaların güvenirliğini artırmak için yeni sistem geliyor. Bu sistem ile denetimler artırılacak ve kaçak faturanın önüne geçilecek...

İnşaat sektöründe gözler faiz indiriminde!

Geçtiğimiz sene başlatılan faiz kampanyasının rekor getirdiğini belirten Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, inşaat sektörünün bir faiz indirimi beklediğini söyledi.

Şişli'de inşaatın istinat duvarı çöktü!

Şişli Bozkurt Mahallesi Kınalı Keklik Sokak'ta bulunan inşaatın istinat duvarı çöktü...

Koronavirüs Antalya'da inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Antalya'nın Kepez İlçesi Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, koronavirüsün inşaat sektörüne olan etkilerini anlattı. Ünal, müteahhitlerin sınıflandırılması, hafriyat ve yapı denetim konularında sıkıntı yaşadıklarını belirtti...

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

100 Günlük Eylem Planı inşaat sektörünü umutlandırdı!

Hükümetin hızlı aksiyon alması inşaat sektörünü umutlandırırken şimdi gözler artan konut kredi faizlerine yönelik yeni düzenlemelerde...

Türkiye inşaat sektörü 2018’e temkinli yaklaşıyor!

KPMG, Türkiye inşaat sektöründe 2018’i değerlendirdiği sektör değerlendirmesini sundu. KPMG İnşaat Sektör Lideri İsmail Önder Ünal 2017 yılının büyüme yılı olduğunu söyledi.

Türk inşaat sektörünün özgüveni üst seviyede!

KPMG’nin 11’incisini hazırladığı 2017 Küresel İnşaat Araştırması’na tüm dünyadan 200’den fazla üst düzey inşaat sektörü yöneticisi katıldı. KPMG İnşaat Sektörü Lideri İsmail Önder Ünal, “Türkiye inşaat sektöründe önemli bir noktada.” dedi...

Toksözler Petrol, inşaat sektöründeki faaliyetlerini artıracak!

İnşaat sektöründeki faaliyetlerini artırmayı hedeflediklerini dile getiren Toksözler Petrol Genel Müdürü Sefa Toksöz, inşaat sektöründe Bartın'ın gelişimine yön veren projeler planladıklarını söyledi.

Güven, inşaat sektörünün olmazsa olmazı!

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, nşaat sektöründeki gelişmelerin projeleri olduğu kadar sektörü de büyüttüğünü söyledi. Pala “Güven, inşaat sektörü için olmazsa olmaz'' diye konuştu.

Garanti'den inşaat sektörüne özel paket!

Garanti, inşaat sektörüne özel paketler hazırlıyor. Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, 2017’de önceliklerinin yeni müşteri kazanmak olduğunu belirtti.

ünal inşaat özler inşaaat inn levent evleri Haberi

ünal inşaat özler inşaaat inn levent evleri


İstanbul Levent'te hayata geçirilen İnn Levent Evleri  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 200 milyar dolar yatırım bedeliyle inşa edilen projede daire büyüklükleri 59 metrekare ile 109 metrekare arasında değişiyor.



Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile Levent'te hayata geçirilen projenin teslimlerinin Temmuz 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje toplam 17 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor.


Kanyon AVM'ye 300 metre yakınlıkta bulunan İstanbul İnn Levent Konutları'nda otopark, asansörler,Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları misafir ve parti odaları gibi sosyal donatılara yer veriliyor.


21 kattan meydana gelen Şişli İnn Levent projesinde ilk bloğunda toplam 130 adet daire bulunuyor. 5 blok şeklinde yükselen proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunuyor.



Ödeme planı kapsamında 60...