05 / 05 / 2024

Ünal Karaca otel yatırımları

Ünal Karaca otel yatırımları

İsrail gezisinde keşfettiği kil ile kozmetik markası Dermokil’i yaratan Sivaslı işadamı Ünal Karaca, şimdi de turizm sektörüne giriyor. Sivas’ın ilk 5 yıldızlı otelini inşa edecek olan Karaca, 110 milyon dolarlık yatırım yapacak...

Yatırımcılar dikkat! O ilde 3 otel, 12 işyeri ve 55 konut açık artırma ile satışa çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'da 3 otel, 12 işyeri ve 55 konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu.

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Muhammet Ünal tarafından kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Emin Sadıklar Oğuz Karaca ve Yusuf  Soylu tarafından kuruldu.

İGA Otel ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

İGA Otel ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Mehmet Cengiz, Naci Koloğlu, Cemal Kalyoncu, Nihat Özdemir ve Mehmet Nazif Günal ortaklığında kuruldu.

İga Otel Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

İga Otel Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz, Naci Koloğlu, Cemal Kalyoncu, Nihat Özdemir ve Mehmet Nazif Günal ortaklığında kuruldu .

Dedeman Grubu'nun 2023 hedefi 40 yeni otel!

Dedeman Turizm Yönetimi Genel Müdürü Akçakaya, “2017 yılında personel sayımızı bin 400’e, oda sayımızı 3 bin 60’a çıkaracağız. Aynı zamanda 2023 yılında da 40 yeni otel yatırımı hedefliyoruz” dedi.

Kırçiçeği'nden Çeşme'ye butik otel!

Kırçiçeği Restoran uluslararası marka olmayı hedefledi. Bunun için ilk adımı atan şirket, Dallas’ta şube açıyor. Genel Müdür Meryem Dilşad İpbaş, “2017 sonuna kadar ABD’de sayıyı dörde çıkaracağız. Çeşme'de 12 odalı butik otel yaptırdık, bayramdan sonra açılıyor'' dedi.

Sunis Hotel İzmir'de 2 termal ve 1 tematik otel açacak!

Menderes özdere'de 5 yıldızlı otel yatırımı yapan Sunis Hotels Grup Başkanı Namık Ünal, bölgeye üç otel yatırımı daha yapacaklarını söyledi.

Sunis Hotel 250 milyon euroya 3 yeni otel açacak!

Antalya'da otellerin sebze-meyve tedarikini sağlarken turizme atılan Manavgatlı işadamı Namık Ünal, Türk turizmine 300 milyon euroluk yatırım yaptı. Sırada 3 yeni otel daha var.

Sivas refakatçi oteli 5 yıldızlı otel konseptinde tasarlandı!

Sivas'ta hayırsever iş adamı Ahmet Ünal tarafından yaptırılan "5 yıldızlı otel konforu"na sahip refakatçi oteli, hasta yakınlarına hizmet vermeye hazırlanıyor.

Özlem Ünal Refakatçı Otel Sivas'ta açıldı!

Tüm projelerini engellilere uygun olarak tasarlayan ve hayata geçiren Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Ahmet ÜNAL birçok hasta yakınının en büyük sorunu olan konaklama sorununa çare oldu.

Efes Royal Palace Otel 15 Haziran'da açılacak!

Manavgat'ta baba mesleği sebze meyve ticaretini bırakıp turistik otel zincirleri kuran Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, son yatırımını İzmir'e yaptı.

Ünal Karaca otel yatırımları Haberi

Ünal Karaca otel yatırımları

İsrail gezisinde keşfettiği kil ile kozmetik markası Dermokil’i yaratan Sivaslı işadamı Ünal Karaca, şimdi de turizm sektörüne giriyor. Sivas’ın ilk 5 yıldızlı otelini inşa edecek olan Karaca, 110 milyon dolarlık yatırım yapacak.


Ünal Karaca... Kendini memleketine yatırım yapmaya adamış Sivaslı bir iş adamı. Mobilya işiyle uğraşırken Lut Gölü’nün çamurlu sularında şifa arayan insanlardan etkilenmesiyle başlayan macera onu, bugün yüzde 100 Türk markası olan Dermokil’i dünyaya açacak hale getirdi. Kil kullanılarak yapılan 100’den fazla çeşidiyle cilt ve saç ürünleri bugün tüm perakende zincirleri ve eczanelerde satılıyor. Şimdi turizm sektörüne de yatırım yapma kararı alan Dermokil’in patronu Karaca, toplam 110 milyon dolarlık yatırımla Sivas’ın ilk 5 yıldızlı otel ve devremülk tatil köyünü kuruyor. 


-Modern kozmetikte kilin kendisini kullanarak ortaya çıkardığınız Dermokil markası hızla...