16 / 05 / 2024

Ünal Pala atık cam

Ünal Pala atık cam

Kule konut ve plazaların önemli bölümünün dış cephesini de oluşturan camlar, aydınlık ferah mekanlar yaratıyor, iklimlendirmeye katkı sağlıyor. Uzaltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala kulelerde en önemli yapı malzemelerinin atık camlar olduğunu söyledi..

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Shg Atık Yönetimi Taşımacılık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shg Atık Yönetimi Taşımacılık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Ünal tarafından kuruldu.

Ünal Pala: Sky Tower ile kârlı ofis dönemi başlıyor!

Ankara Sky Tower'la çözüme kavuşuyor. Proje ortaklarından Uzaltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala "Ankara Sky Tower'da aidat sorununu çözmeyi hedefliyoruz, işletme giderlerini düşürüp, firmaların aidata verecekleri miktarı kâra çevirmeleri amacımız.

Karasu atık su arıtma tesisinin temeli 20 Temmuz'da atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu. "İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL'lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi'nin temelini atıyoruz" dedi.

Migros Entegre Atık Yönetim Planı oluşturacak!

Sürdürülebilir enerji kaynağı olarak elektrik ve ısı enerjisine dönüşebilen biogaz ve kompost üretimini seçen firma, 14 bin 160 ton organik atık ile 1 milyon 416 bin metreküp biogaz elde etti...

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri 11 milyon TL'ye mal olacak!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri'nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkam Zeki Toçoğlu yatırımın 11 milyon lira değerinde olduğunu söyledi.

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri’nin temeli pazar günü atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri’nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL’lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temelini atıyoruz” dedi.

Karasu atık su arıtma tesisinin temeli 20 Temmuz'da atılıyor!

Karasu Atık Su Arıtma Tesisleri’nin temelinin 20 Temmuz Pazar günü atılacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “İlçemize hayırlı olsun. Yaklaşık 11 milyon TL’lik yatırım olan Karasu Atık Su Arıtma Tesisi’nin temelini atıyoruz” dedi.

Manisa'ya katı atık bertaraf tesisi kurulacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, oybirliği ile karar alarak ilçelerin ortak kullanımında olacak Katı Atık Bertaraf Tesisi Projesi için ilk adımı attı. Tesis yapılacak alana yönelik kamulaştırmalar karara bağlandı...

Ünal Pala: Sky Tower Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olacak!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala Paladyum Beytepe konut projemizde ortaya koyduğumuz farklılığı iş merkezimize de yansıtmak istedik. Sky Tower projemiz Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olacak" diye konuştu.

ASTİM OSB'nin atık suları yüzde 96 oranında temizlendi!

Aydın Sanayi Ticaret İş Merkezi OSB Müdürü Hakan Maraş, kentin en modern arıtma tesisine sahip olduklarını belirterek fabrika atık sularının yüzde 96 oranında temizlenerek dereye bırakıldığını söyledi

Balıkesir Katı Atık Depolama Tesisi 18 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçirildi!

Balıkesir ve çevresindeki 6 ilçenin 40 yıllık çöp sorununu çözecek 18 milyon Euro'ya mal olan Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi törenle açıldı. Dünya Çevre Günü dolayısıyla Savaştepe karayolu üzerinde bulunan tesiste tören düzenlendi...

Balıkesir'de katı atık düzenli depolama tesisi açıldı!

Balıkesir ve çevresindeki 6 ilçenin 40 yıllık çöp sorununu çözecek 18 milyon Euro'ya mal olan Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi törenle açıldı. Dünya Çevre Günü dolayısıyla Savaştepe karayolu üzerinde bulunan tesiste tören düzenlendi.

Ünal Pala atık cam Haberi

Ünal Pala atık cam

Konut ya da ofis satın alanlar için aranan kriterler son yıllarda hızla değişti. Şimdilerde  konutlarda ferah ortam sağlayan tavan ve kapı yüksekliği ön plana çıkarken ışığı en fazla alacak komple cam dış cepheler tercih ediliyor.

Buna karşın cam binalarda iklimlendirmeye olumsuz etki ve estetik kaybına neden olan kalitesiz camların bombeli görüntüsü bu konuda en büyük handikap.

Ankara’nın ilk çevreci konut kule ve butik iş merkezi olacak Paladyum Beytepe'yi inşa eden Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, 32 katlı kulelerinde her şeyden önce yaşanılabilir, konforlu, aydınlık bir yapı inşa etmek istediklerini kaydetti.

Bu nedenle tavan yüksekliğini 3 metre olarak belirlediklerini, her odanın maksimum ışık alması için özenle çalışma yaptıklarını anımsatan Pala, şunları söyledi:


-İç mekanlarda kamaşmayı azaltıyor-


“Hem sağlıklı olması hem de estetik nedenlerle...