14 / 06 / 2024

ünal sarış coşkun cenaze

ünal sarış coşkun cenaze

Şeflerinin aşağıya düştüğünü gören işçiler, durumu itfaiyeye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler Ünal Barış Coşkun'u kurtarmak için seferber oldu. Bir itfaiye eri, vinç yardımıyla Coşkun'un düştüğü yere indi.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Eslem Vinç Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslem Vinç Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ünal, Doğuş Yanık, Fikret Erdal, Mustafa Coşkun ve Yusuf Akduman ortaklığında kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Coşkun ve Sema Güner ortaklığında kuruldu.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.

2bt Danışmanlık Yazılım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2bt Danışmanlık Yazılım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Asiye Coşkun ve Çisem Damla Ünal ortaklığında kuruldu.

Kvk Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kvk Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cihangir Coşkun Kubilay ve Mustafa Kefeli ortaklığında kuruldu.

ünal sarış coşkun cenaze Haberi

ünal sarış coşkun cenaze

ÜSKÜDAR Ünalan Yaşam Merkezi ve Gözlem Evi inşaatının şefi 30 metreden düştü.23 yaşındaki Ünal Sarış Coşkun, işçiler beton dökümü yaptığı sırada, dengesini kaybederek, 5. kattan inşaatın duvarı ile istinat duvarının arasındaki çukura düştü. Şeflerinin aşağıya düştüğünü gören işçiler, durumu itfaiyeye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler Ünal Barış Coşkun'u kurtarmak için seferber oldu. Bir itfaiye eri, vinç yardımıyla Coşkun'un düştüğü yere indi. Sağlık ekipleri de müdahale için olay yerinde hazır bulundu. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin kurtarma çalışmaları sırasında diğer işçilerin beton döküm çalışmalarına devam ettiği görüldü. Yaklaşık yarım saat süren çalışmalar sonucunda, aşağıya inen itfaiye eri Ünal Barış Coşkun'u yukarı çıkardı. Ambulansa konulan Coşkun, hastaneye götürüldüğü sırada yolda hayatını...