16 / 05 / 2024

uncuoğlu tuz

uncuoğlu tuz

İnşaat sektöründe 35 yılı geride bırakan Uncuoğlu, bu alanda birçok proje hayata geçirdi. Firma bunun yanı sıra dünyaca ünlü Çankırı kaya tuzunu işleyerek, “Yaran Tuz” markasıyla piyasaya sunuyor...

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Uncuoğlu Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uncuoğlu tarafından kuruldu.

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Türkiye'de 1 milyon 421 bin 340 konut ve iş yeri dönüşüyor!

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu yaptığı açıklamada, Türkiye'de 1 milyon 421 bin 340 konut ve iş yerinin dönüştüğünü söyledi.

Elazığ'ın 12 noktasında 20 bin 750 konut inşa edildi!

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu yaptığı açıklamada, depremden sonra Elazığ'ın 12 noktasında 20 bin 750 konut inşa edildiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm için yeni fon önerisi!

Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu başkanlığında toplandı. Kentsel dönüşüm çalışmaları için fon kurulması yönünde öneride bulunuldu. 

Recep Uncuoğlu: Hazırlayacağımız deprem raporunu TBMM'ye sunacağız!

TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu üyeleri, İzmir'deki depremzedelerle buluştu...

Depreme yönelik en önemli adım kentsel dönüşüm!

Depreme yönelik yapılan çalışmaları anlatan TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı Recep Uncuoğlu, depremin anahtarının kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi. 

Sakarya'da kentsel dönüşümle 70 bin yapı yenilenecek!

 AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu'nda yaptığı konuşmada Sakarya'da devam eden deprem çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Mecliste TMMOB ve bileşenlerinin deprem önlemlerine dair öneri ve talepleri dinlendi!

Meclis Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu'nun başkanlığında toplandı.

Sakarya'nın öncelikli gündemi 'kentsel dönüşüm'!

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu Başkanı seçilen AK Parti Milletvekili Uncuoğlu ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentsel dönüşümü masaya yatırdı.

Tarlab Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarlab Biyoteknoloji Araştırma Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Altınkut Uncuoğlu, Göksel Evci, Yıldız Aydın ve Yunus Emre Aktaş ortaklığıyla kuruldu...

Uncuoğlu inşaatta 35 yıllı geri bıraktı!

İnşaat sektöründe 35 yılı geride bırakan Uncuoğlu, bu alanda birçok proje hayata geçirdi. Firma bunun yanı sıra dünyaca ünlü Çankırı kaya tuzunu işleyerek, “Yaran Tuz” markasıyla piyasaya sunuyor...

Recep Uncuoğlu, Sakarya Park projesini inceledi!

Şehrin rüya projesi Sakarya Park’ta incelemelerde bulunan İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Şehrimiz çok güzel bir eser daha kazandı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve projede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

uncuoğlu tuz Haberi

uncuoğlu tuz

1983 yılından bu yana Çankırı’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Uncuoğlu A.Ş., aradan geçen 35 yılda sektörde yaşanan gelişmeleri ve değişimi yakından takip ederek, büyük projelere imza attı.

Para'da yer alan habere göre; Yönetim Kurulu Başkanlığım Mustafa Genç’in yaptığı Uncuoğlu A.Ş., 2006 yılında Kurşunlu’ya bağlı Çavundur beldesinde inşasını yaptığı 63 adet afet konutunu süresinden önce teslim ederek TOKI müteahhitliğine başladı. 2011 yılında İstanbul Atatürk Öğrenci Yurdu ikmal inşaatı yüklenicisi Varyap İnşaat taşeronu olarak 11 adet binanın yıkım taahhüdü işine başlayan firma, kurumsal bir kimlik kazanarak güvenli ve özenli üretim gayreti içinde çalışmalarına devam ediyor

BÜYÜK PROJELERİN ARANAN İSMİ

Uncuoğlu A.Ş. şu anda Bezmialem Vakıf Üniversitesi ve Ankara Esenboğa Havaalanı’nın  3. pat saha genişletmesi çalışmasında Kiska-Sera-AKM alt taşeronu olarak yıkım, söküm ve hafriyat işlemlerini...