04 / 05 / 2024

UNICERA fuarı ne zaman

UNICERA fuarı ne zaman

CNR Expo’da düzenlenen İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, kapılarını açtı. TİM Başkanı İsmail Gülle, fuarın açılışında, fuara ve ihracata ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

UNICERA için geri sayım başladı!

İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için hazırlıklar tamamlanıyor. 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak fuar için geri sayım başladı.

UNICERA Fuarı yarın başlıyor!

Türk seramik sektörünün gelişiminde önemli rol oynayan UNICERA İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy’de başlıyor.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat'ta!

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Kale Grubu 25 Şubat'ta Kaleseramik’in yeni ürünlerini tanıtacak!

Türk seramik sektörünün kuruluşuna öncülük eden Kale Grubu 25 Şubat'ta Kaleseramik’in yeni ürünlerini tanıtacak. Firma, UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı öncesi bir basın toplantısı düzenliyor...

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

UNICERA 2017 Fuarı 08-12 Mart'ta!

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) ve Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) tarafından düzenlenecek UNICERA Fuarı 08-12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara 181 firmanın katılması bekleniyor.

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu yılki ana teması inovasyon olacak. Peki İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 85. kez kapılarını açıyor. Peki Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

UNICERA 2017 Fuarı, 7-11 Mart'ta düzenlenecek!

TİMDER ve Türkiye Seramik Federasyonu’nun katkılarıyla organize edilen UNICERA Fuarı’nın 29.su, 2017 senesinde CNR Expo’da düzenlenecek.

UNICERA fuarı ne zaman Haberi

UNICERA fuarı ne zaman

CNR Expo’da düzenlenen İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, kapılarını açtı. Fuarın açılışında konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, fuara ve ihracata ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, CNR Expo’da gerçekleşen İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı, katılımcılarını ağırlamaya başladı. Açılışta konuşan Gülle, "Dünyada 2000'den sonraki yaklaşık 20 yılda dünya ticareti 2,5 kat artarken seramik sektörü 3 kat büyümüş. 60 milyar dolarlık bir ciroya ulaşmış. Biz bugün sektör olarak bunun yüzde 1,8'ini temsil ediyoruz. Bu kadar köklü geleneği olan bu sektörümüzün çok daha büyük ihracatlara ulaşması lazım" ifadelerini kullandı.

UNICERA Fuarı’nı dünyada kendi alanında 2. en büyük fuar olduğunu ifade eden Gülle, fuarın başarısında emeği bulunan ilgilileri tebrik etti. Anadolu topraklarında başlayan kadim seramik sektörünün çok daha büyük ihracat ölçeklerine...