14 / 05 / 2024

unicera seramik sergi

unicera seramik sergi

TİMDER ve TSF’nin işbirliği ile düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı sanatçı F. Figen Şekerci Sabuncuoğlu’nun ‘Hayata Dair’ adlı seramik sergisine ev sahipliği yapıyor.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Salihlili inşaatçılardan İstanbul ziyareti!

Salihlili inşaatçılar İstanbul'da CNR'da düzenlenen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı ile TÜYAP tarafından organize edilen Kapı ve Pencere Fuarları'na katıldı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Handan Derya Ercan: Seramik sektörü teşviki hak ediyor!

Kaleseramik Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Handan Derya Ercan, Yeşilköy CNR EXPO'da başlayan UNICERA İstanbul Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'nda Türkiye'nin seramik sektöründeki yerini anlattı.

Unicera, bugün kapılarını açtı!

Seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera, bugün kapılarını açtı. 12 Mart’a kadar açık kalacak fuarda yeni koleksiyonlar ve inovatif ürünler tüketiciyle buluşacak.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Stil44 Unıcera banyo mutfak fuarına katılıyor!

Stil44, 25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünleri ile UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 8-C01 numaralı standında tüketici ile buluşuyor.

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, düzenlenecek. Yurtbay Seramik Mojo serisiyle katılıyor.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na ziyaretçi akını!

23-27 Şubat tarihleri arasında 28.si gerçekleşen inşaat ve yapı sektörünün en prestijli fuarı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.

NG Kütahya Seramik Unicera'da 2016 koleksiyonlarını tanıttı!

Türk seramik sektörünün dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda fark yaratıyor.

Yapı sektörü temsilcileri UNICERA Fuarı'nda öğrencilerle buluştu!

28. Uluslararası UNICERA Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı ürün ve marka adına gerçekleştirilen lansman ve gösterilerin yanı sıra eğitim, kültür ve sanatsal etkinlikler ile devam ediyor.

unicera seramik sergi Haberi

unicera seramik sergi

Her zaman insan ve doğa tahribatına karşı olan sanatçı, bu sergiyi ülkemizde ve dünyadaki terör sorunlarından etkilenerek, parçalanıp yok olan hayatlara adamıştır. Tarih boyunca insanın olduğu her yerde karşımıza çıkan ve günlük hayatın önemli bir parçası olan seramik şimdi karşımıza ‘bugün’ yaşadığımız dramların bir ifadesi olarak çıkıyor.


Eserlerde göze çarpan kırmızı ve siyah ile sanatçı kan, barut ve terörden çıkar sağlayan güçleri tasvir ediyor. Mavi, yeşil ve turkuaz renkler ile ilkel şartlarda bilinmeyene doğru yapılan deniz yolculuğunun kahramanları olan mültecileri, sarı renk ve çiçek motifleri ise terör yüzünden kaybettiğimiz insanları ifade ediyor. 


28 yıldır sürekli büyüyen, gelişen ve yenilenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo  Mutfak Fuarı ve etkinlikleri kapsamında düzenlenen seramik sergisi fuar süresince (23-27 Şubat) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi...