29 / 04 / 2024

Unıgardan ne zaman teslim

Unıgardan ne zaman teslim

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen Sakarya Unigarden projesinin içerisinde 850 adet konut ve 1 AVM yer alacak. Projede avantajlı fiyatlar ve ödeme koşullarıyla konut sahibi olmak mümkün.

Yatırımcılar soruyor: Konut ne zaman alınır, ne zaman satılır? 

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, konut alım satımının yılın belli dönemlerinde daha yoğun olduğunu belirtti. Peki ne zaman konut alınır, ne zaman satılır?

Galata Kulesi'nde restorasyon başladı! Deprem riski kontrolü de yapılıyor! Restorasyon ne zaman tamamlanacak?

Galata Kulesi’nde 1 Kasım’da başlayan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'un simgesi için deprem kontrolü de yapılıyor. Peki Galata Kulesi restorasyonu ne zaman tamamlanacak?

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Togg C segment sedan modeli ne zaman satışa çıkacak?

Satışa sunulduğu ilk günden bugüne büyük bir ilgi ile karşılanan Türkiye'nin otomobil Togg'un, sedan modeli ne zaman satışa sunacak? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

TOGG satış fiyatı ne kadar? TOGG ne zaman satışa çıkacak? TOGG ön sipariş nasıl verilir?

TOGG’un satış fiyatı açıklandı mı, TOGG satış fiyatı ne kadar? TOGG ne zaman satışa çıkacak? soruları hız kazandı. İşte merak edilen detaylar!

İstanbul TOKİ kuralarında 50 bin konut ne zaman kura ile dağıtılacak? İşte Bakan Kurum'dan tarih geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'un Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde yer alan 50 bin konutun kura çekiminin ne zaman yapılacağını duyurdu. 

Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul ne zaman açılıyor?

Borsa İstanbul’un ne zaman açılacağı yatırımcılar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022?

TOKİ sosyal konutlarına hala yoğun bir ilgi var. En fazla konut İstanbul’da inşa edileceği açıklanmıştı. Peki TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022? İşte o detaylar!

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacak? TOGG’un fabrikası ne durumda? TOGG fabrikası Gemlik'te nerede?

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacağı gün büyük bir merakla bekleniyor. İşte TOGG fabrikasına dair araştırılan detaylar!

TOGG’u yollarda göreceğimiz tarih belli oldu! Ne zaman TOGG satın almaya başlayabiliriz! Elinizi çabuk tutun

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil olan TOGG’un fabrikasının açılışının 29 Ekim’de gerçekleştirileceğini kaydederek ne zaman yollarda görmeye başlayacağımızı açıkladı. İşte detaylar…

TOGG ne zaman çıkıyor? TOGG ne zaman satışa çıkacak? İşte TOGG’un özellikleri!

Togg ne zaman çıkıyor? Togg çıktı mı? Togg ne zaman satışa çıkacak? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaya devam ediliyor. İşte detaylar!

PTT 15 bin personel alımı ne zaman? PTT personel alım başvuru şartları nedir?

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT tarafından personel alımı yapılması büyük bir heyecanla bekleniyor. PTT’nin 2022 yılına ilişkin 15 bin personel alımının ne zaman yapılacağı yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte tüm detaylar...

Unıgardan ne zaman teslim Haberi

Unıgardan ne zaman teslim

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen Sakarya Unigarden projesinin içerisinde 850 adet konut ve 1 AVM yer alacak.  


46 dönüm araziye sahip olan proje 4 etaptan meydana geliyor. ön satışların yapıldığı 1.etap dairelerin teslimatı  2016 Mart sonu yapılacak. 



Proje, üniversitenin hemen yanıbaşında, Sakarya şehir merkezine 10, Otogar’a 15,İzmit’e sadece 20 dakika mesafede yükseliyor. 


Unigarden  Sakarya’nın en büyük ve en nitelikli projesidir. Unigarden  Şehrin tüm olanakları yanıbaşınızdayken, muhteşem manzarası, eşşiz konumuyla size bambaşka bir fırsat vaad ediyor. 


Unigarden Satış Ofisi:  

444 61 54