14 / 05 / 2024

unigarden apart

unigarden apart

Sakarya'da Fixus Yapı imzası ile hayata geçirilen Sakarya'nın en büyük öğrenci kenti Unigarden projesi yarın açılıyor...

Müze Apart Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Müze Apart Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda   400 bin TL sermaye bedeli  ile  Emel    Aslan tarafından kuruldu.

Blue Mansıon Apart Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Blue Mansıon Apart Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih’te   100 bin TL sermaye bedeli  Kemal Kutlu tarafından kuruldu.

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.

Marmaris'te riskli yapı olduğu belirlenen apart otel yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde riskli yapı olduğu belirlenen apart otel iş makinalarıyla yıkıldı...

Marmaris'te riskli yapı olduğu tespit edilen apart oteli yıkılıyor!

Muğla Marmaris'te depreme dayanıklılık bakımından "riskli yapı" olduğu belirtilen apart otelin belediye ekiplerince yıkım işlemleri başladı.

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Avagroup Danışmanlık Limited Şirketi Kisiava Apart Otel Şubesi açıldı!

Avagroup Danışmanlık Limited Şirketi Kisiava Apart Otel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Shahramian tarafından açıldı. 

Marmaris'te apart oteller eve döndü!

Marmaris’te bulunan küçük çaplı otel, pansiyon ve apartların bir kısmı, sahipleri tarafından göç dalgası ile beraber meydana gelen nüfusu artışının ardından, apartmana dönüştü. Etrafı deniz ve ormanlık alanla kaplı ilçe merkezinde bulunan 150 apart otel ve pansiyondan 80’i, sahipleri tarafından kat

Ortaköy'de 19.7 milyon TL'ye icradan satılık dubleks apart otel dairesi!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi 30 ada, 100 parsel, 7 bin 87,85 metrekarelik dubleks apart otel dairesini 19 milyon 750 bin TL'ye icradan satıyor...

Bakırköy Apart Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Apart Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Levent tarafından kuruldu. 

Özcan Deniz Cactus Otel'den apart kiraladı!

Eski eşi Feyza Aktan ile barışan Özcan Deniz, Yalıkavak'taki Cactus Otel'de apart kiraladı.

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karakaş ve Burak Yves Güleryüz ortaklığıyla kuruldu.

Milli Piyango İdaresi 30 yılda 348 apart konut yaptırdı!

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişlerde 2018'de kamuya sağlanan kaynak ve toplumsal katkı 1,6 milyar liraya ulaştı. Buna göre; 1990 yılından itibaren 3 rehabilitasyon merkezi, 10 yurt, 42 okul, 5 spor tesisi ve öğretmenler için 348 apart konut inşa edildi.

unigarden apart Haberi

unigarden apart

Kuveyt ve Türk iş adamlarının ortak yatırımı olarak 2015 yılında başlanmış ve tamamlanarak 2 bin öğrenci kapasitesi ile faaliyete geçmiş olan, Sakarya'nın en büyük öğrenci kenti Unigarden projesi yarın açılıyor. Proje Fixus Yapı imzası ile hayata geçirildi.

Öğrenciler için özel tasarlanmış, Türkiye’nin en büyük öğrenci kenti olan Sakarya Unigarden'da lansmana özel faturalar dahil herşey 450 TL’den başlıyor.

7/24 özel güvenlik hizmeti ve girişlerde retina özelliği ile yüz tanıma sisteminin olduğu Unigarden, üniversiteye 1 dakika uzaklıkta yer alıyor. Ayrıca Unigarden'da 10 dakikada bir ücretsiz servis hizmeti sunuluyor. 

Web: