03 / 05 / 2024

unigarden lokasyon

unigarden lokasyon

Fixus Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Unigarden projesinde 0,99 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor...

Sakarya'nın en büyük yaşam projesi: Unigarden!

Dairelerin tamamının 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Unigarden Evleri 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişen alanlarla dizayn edildi. Proje 46 bin metrekare alan üzerine yayılıyor...

Eşbah Yapı Metro 34 lokasyon!

İçerisinde ofis ve mağazanın yer adlığı projede 80 adet ofis ve 32 adet cadde mağazası yer alıyor. Eşbah Yapı Metro 34 lokasyon bilgisi kapsamında 3. Havalimanına yakın mesafede yükseliyor.

Beyaz İnşaat Beyaz Park lokasyon!

Satışların 2 hafta sonra başlaması öngörülen projede 370 adet daire yer alıyor. Beyaz İnşaat Beyaz Park lokasyon bilgisine göre İstanbul Zeytinburnu Topkapı 'da inşa edilecek.

Güneşli Luxera Rezidans lokasyon!

Dairelerin akıllı ev sistemiyle tasarlandığı proje toplam 68 adet rezidans daireden meydana geliyor. Güneşli Luxera Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında Atatürk Havalimanına 6 kilometre mesafede bulunuyor.

Mimarin Köyce Alaçatı Evleri lokasyon!

Toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükselen proje Suv Yapı imzası taşıyor. Mimarin Köyce Alaçatı Evleri lokasyon bilgisi kapsamında Çeşme merkeze 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Resim İstanbul Orman lokasyon bilgisi!

Aylık taksitlerin 1.700 TL'den başladığı projede Ortadoğu Grup tarafından inşa ediliyor. Resim İstanbul Orman lokasyon bilgisi kapsamında proje Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir lokasyon!

21 kat şeklinde yükselecek olan projede daire fiyatları 379 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir lokasyon bilgisi kapsamında proje Marmarapark AVM'ye 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Larus Loft lokasyon bilgileri!

Daire alanlarının 65 metrekareden başlangıç gösterdiği projede 116 adet daire yer alıyor. Larus Loft lokasyon bilgileri kapsamında İstinyepark ’a 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

NLive Bahçeşehir lokasyon!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme imkanı uygulanıyor. NLive Bahçeşehir lokasyon bilgisi kapsamında TÜYAP 'a 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Doğa City Ankara lokasyon!

Toplam 1.500 adet dairenin yer aldığı projede daire büyüklükleri 134 metrekareden başlangıç gösteriyor. Doğa City Ankara lokasyon bilgisi kapsamında şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Ortadoğu Resim İstanbul lokasyon!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayından itibaren yapılması planlanan projede aylık taksitler 1.700 TL'den başlıyor. Ortadoğu Resim İstanbul lokasyon bilgisi kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Ferko İnşaat Ferko Signature lokasyon!

2 blok şeklinde inşa edilen projede ofis fiyatlarının metrekare birimlerine göre değişiklik gösteriyor. Ferko İnşaat Ferko Signature lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Ankara Doğa City lokasyon!

İnşaat çalışmaları 15 Eylül tarihinde başlaması planlanan projede 25 lüks villa bulunuyor. Ankara Doğa City lokasyon bilgisi kapsamında şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Larus Loft lokasyon bilgisi!

Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul ortaklığıyla yükselen projede 116 adet daire yer alıyor. Larus Loft lokasyon bilgisi kapsamında Levent’e 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

unigarden lokasyon Haberi

unigarden lokasyon

Fixus Yapı tarafından Sakarya'da hayata geçirilen Unigarden projesi, Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakikalık mesafede konumlandırılıyor. 

46 bin metrekare arazi alanına sahip Unigarden toplam 960 konuttan meydana geliyor. 

Bölgedeki öğrencilerden yüksek talep gören Unigarden 800 TL yüksek kira getirisi sunuyor. Son dairelerin alıcılarını beklediği projede 0,99 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor. 

Yaşamdan keyif almak isteyenler için dizayn edilen Unigarden, aynı zamanda avantajlı konuma sahip. Yatırımcıya doğru yerdeki doğru fırsatı sunan proje, profesyonel yönetim&kiralama ekibi ile yurt içi ve yurt dışındaki bir çok yatırımcıya oturduğu yerden kazanma imkanı sağlıyor.  

Pek çok açıdan fark yaratan UNIGARDEN; sosyal olanaklar, yatırım fırsatları, eşsiz doğa sunuyor. 


Tel: 0 505 098 65 54
Web: