20 / 05 / 2024

Unigarden Sakarya ev fiyatları

Unigarden Sakarya ev fiyatları

İlk etap teslimlerinin 2016 yılının Mart ayında yapılması öngörülen Unigarden projesinde firma bünyesinde 24 ay vade farksız ya da banka kredisiyle 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor...

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Türk Kızılay o ilde 426 bin TL'ye 2 adet konut satıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı, Sakarya ili, Hendek ilçesi, Kemaliye Mahallesi'nde yer alan 2 adet daireyi satıyor. İşte ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o ayrıntılar...

Sakarya'da esnaflar ev kiralarını ödeyemiyor!

Koronavirüs nedeniyle Sakaryalı esnafın sıkıntı yaşadığını dile getiren İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan esnafın ev kirasını bile ödeyemediğini dile getirdi.

Sakarya'da ev ve arsa için 5 yıl arayla aynı teklif verildi!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ve arsaları organize sanayi bölgesinde kalan Engin ailesine 2015 yılına 107 bin TL teklif edilmişti. Teklifi kabul etmeyen aileye 5 yıl aradan sonra aynı tutar teklif edildi. 

Sakarya'daki o ev fiyatıyla dikkat çekiyor!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen vatandaşlar icradan satılık ilanları yakından takip ediyor. Son olarak Sakarya'da 237 bin liraya icradan satışa çıkarılan ev büyük ilgi çekti.

Sakarya’da ortalama ev fiyatı 210 bin 720 TL!

Sakarya’da ev fiyatları son bir yılda yüzde 6,77 oranında düşüş kaydetmesine rağmen, ilçe bazında bakıldığında Sapanca’da yüzde 18,2, Akyazı’da yüzde 8,1, Ferizli’de yüzde 7,2 değerlendi...

Serdivan'da kiralık ev fiyatları cep yakıyor!

Öğrenci ve mültecilerin akınına uğrayan Sakarya'nın Serdivan ilçesinde kiralık ev sorunu büyüyor. Bölgede kiralık ev fiyatları cep yakıyor.

Akyazı yaylalarındaki 167 kaçak ev yıkılacak!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan yaylalardaki 167 kaçak ev hakkında yıkım kararı verildi. Bina sahipleri hakkında yasal işlem başlatılacak.

Sakarya'da ev sahibi ve kiracı arasında baltalı kavga!

Sakarya'da ev sahibi ve kiracı arasında kavga çıktı. Kiracısından kirayı alamadığını iddia eden ev sahibi, kendi evine baltayla saldırdı.

Unigarden'da 800 TL yüksek kira garantisi!

Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Sakarya Üniversitesine sadece 1 dakikalık mesafede yer alan Unigarden'da 0,99 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor..

Sakarya Unigarden'da yüksek kira getirisi imkanı!

Fixus Yapı imzasıyla Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede hayata geçirilen Unigarden rojesi toplamda 960 konut ve İş merkezinden meydana geliyor. 

Sakarya Unigarden'da son daireler satışta!

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen Unigarden projesinde son daireler satışta. Projede yüksek kira getirisi garanti ediliyor.

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi!

Unigarden'da uygun fiyatlar ve yüksek kira getirisi ile ev sahibi olunuyor. Sakarya Üniversitesine sadece 1 dk mesafede bulunan proje 960 konut ve İş merkezinden oluşuyor. 

Unigarden Sakarya ev fiyatları Haberi

Unigarden Sakarya ev fiyatları

Toplam 850 adet daire ve alışveriş merkezinden meydana gelen Unigarden projesi 78 bin öğrencinin bulunduğu Sakarya Üniversitesi Kampüsü'ne 1 dakika mesafede konumlanıyor.


Fixus Yapı imzası ile inşa edilen Unigarden Sakarya Evleri 4 etaptan meydana geliyor. Sakarya Unigarden ne zaman teslim sorusuna ilk etap için 2016 yılının Mart ayı yanıtı veriliyor.


Sakarya Unigarden satılık daire tiplerinin tamamı 1 oda 1 salon olarak belirlendi. Ön satış süreci devam eden Unigarden projesinde dairelerin alanları 552 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor.


Unigarden Sakarya ev fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 lira arasında değişiyor. Sakarya Unigarden ödeme koşulları kapsamında 24 ay vade farksız ya da 120 aya kadar banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Unigarden Konutları Sakarya'da basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme...