10 / 05 / 2024

Unigarden'da ön satış fırsatını kaçırmayın! 24 ay 0 faizle!

Unigarden'da ön satış fırsatını kaçırmayın! 24 ay 0 faizle!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

İlk etap teslimlerinin 2016 yılının Mart ayında yapılması öngörülen Unigarden projesinde firma bünyesinde 24 ay vade farksız ya da banka kredisiyle 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor...



Toplam 850 adet daire ve alışveriş merkezinden meydana gelen  Unigarden  projesi 78 bin öğrencinin bulunduğu Sakarya Üniversitesi Kampüsü'ne 1 dakika mesafede konumlanıyor.


Fixus Yapı imzası ile inşa edilen Unigarden Sakarya Evleri 4 etaptan meydana geliyor. Sakarya Unigarden ne zaman teslim sorusuna ilk etap için 2016 yılının Mart ayı yanıtı veriliyor.


Sakarya Unigarden satılık daire tiplerinin tamamı 1 oda 1 salon olarak belirlendi. Ön satış süreci devam eden Unigarden projesinde dairelerin alanları 552 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor.


Unigarden Sakarya ev fiyatları 95 bin 96 lira ile 97 bin 222 lira arasında değişiyor. Sakarya Unigarden ödeme koşulları kapsamında 24 ay vade farksız ya da 120 aya kadar banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Unigarden Konutları Sakarya'da basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, peyzaj alanları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark ve güvenlik bulunuyor.


Unigarden projesi Sakarya Üniversitesi'ne yürüme mesafesinde, Serpan Merkez'e 3 dakika, Sapanca Gölü'ne 3 dakika, Sakarya Otogar'a 10 dakika, Sakarya merkeze 10 dakika, İzmit’e 20 dakika mesafede yaşama geçiriliyor.


Sakarya Unigarden telefon numarası: 444 61 54

Web: www.fixusyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön