17 / 05 / 2024

unıkonut ıspartakule teslim

unıkonut ıspartakule teslim

Uni Konut Projesi 'nde yer alan konutların teslimleri 2013 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. Projede yüzde 30 peşinat ödemesi ile konut sahibi olmak mümkün....

İPA Başkanı Şahan'dan TOKİ Başkanı Bulut'un açıklamasına tepki: Kanal İstanbul'un konut projesi olduğunu duymuş olduk!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) Başkanı Resul Emrah Şahan, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’un İstanbul’da bazı yeni konut alanları açılması gerektiğine ilişkin açıklamalarına tepki verdi. İşte Resul Emrah Şahan'ın o açıklamaları...

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

İzmir’de kentsel dönüşüm müjdesi! 60 konut sahiplerine teslim edildi!

İzmir’in Aliağa ilçesinde  “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu heyecanı yaşandı. Bu kapsamda, Aliağa’da Kentsel dönüşümle 60 konut sahiplerine teslim edildi.

Mehmet Muş: İstanbul'un konut stoku yenilenmeli!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümle alakalı İstanbul'un en önemli problemlerinden bir tanesi de konut stokunun sağlıklı olup olmadığı. Dolayısıyla bu konut stokunun bir an önce yenilenmesi gerekiyor." dedi.

Van'da 17 bin 489 konut depremzedelere teslim edildi!

23 Ekim 2011'de Van'da meydana gelen deprem sonrası evlerini kaybeden depremzedeler için çalışmalar hızla devam ediyor. Bölgede yapımı tamamlanan 17 bin 489 konut depremzedelere teslim edildi.

Uşak 1051 konut projesinde teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Merkez 1051 konut projesi kapsamındaki konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Uşak 1051 konut projesinde teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Merkez 1051 konut projesinde yer alan daireler için teslim dönemi sona eriyor.

İstanbul'un konut kalitesi TOKİ ile yükseliyor!

AK Parti Avcılar 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un konut kalitesinin TOKİ ile yükseldiğini söyledi.

Bahçeyaka Ispartakule teslim tarihi!

7 blok şeklinde yükselen Bahçeyaka Ispartakule projesi Küçükçekmece Gölü manzarasına hakim. Projede konut fiyatları 281 bin 700 TL'den başlıyor. İşte Bahçeyaka Ispartakule teslim tarihi...

Emlak Konut’un konut seferberliğinde detaylar netleşiyor!

Emlak Konut’un, ‘konut seferberliği’nde detaylar netleşti. Faizi indirip, vadeyi uzatan kampanyaya 15 bin birim dahil edildi. 1 Ağustos’ta başlayacak kampanyada Maslak 1453, Avrupa Konutları, Evora, İstMarina gibi projelere de yer veriliyor.

Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi!

Otelcilik ve devre mülk gibi alanlardaki 20 yıllık tecrübesiyle yola çıkan Karaderili Şirketler Grup’un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi.

Emlak Konut Avcılar Ispartakule 6. Etap ihalesi 2 Haziran'da!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 2 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek. Emlak Konut Ispartakule 6. Etap arsası Unıkonut, Stüdyo 24 ve Ispartakule Evleri'ne komşu.

Gazze Eş-Şeytı Hamad bin Halife Al Sani Toplu Konut Projesi teslim edildi!

Gazze Katar'ın İsrail saldırılarında büyük tahribat yaşayan Gazze Şeridi'nin yeniden imarı kapsamında inşa ettiği Eş-Şeytı Hamad bin Halife Al Sani Toplu Konut Projesi'nin ilk etabının hak sahiplerine teslim edildiği belirtildi.

unıkonut ıspartakule teslim Haberi

unıkonut ıspartakule teslim

Toplam 361 adet daireden oluşan Unikonut Ispartakule projesi, İstanbul Üniversitesi ile Emlak Konut tarafından  Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan konut tipleri 1+1'den 5+1'e kadar tasarlandı.


11 ve 20 katlı 3 blok halinde inşa edilen Uni Konut Projesi 'nde teslimler Ağustos 2013'te gerçekleşecek. projede mevcut olan konutlar 73 metrekare ile 228 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.


Uni Konut Projesi 'nde 1+1'ler 146 bin lira  2+1'ler 190 bin lira, 3+1'ler 284 bin lira, 4+1'ler 369 bin lira, 5+1'ler ise 448 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.




Uni Konut Projesi 'nde yüzde 30 peşinat, yüzde 10'luk kısım 6 ay sonra, yüzde 10'luk kısım 12 ay sonra, kalan konut tutarı 48 ay vadelendiriliyor.


24 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Uni Konut Projesi 'nde yürüyüş parkurları, çocuk oyun...