20 / 05 / 2024

Unikonut kroki

Unikonut kroki

361 adet dairenin satışa sunulduğu Unikonut fiyatlar bilgisine göre daireler 146 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Röperli kroki nedir? Röperli kroki ne için hazırlanır?

Röperli kroki bir inşaata başlamak için ruhsat başvurusunda bulunan kişilerden istenmektedir. Peki, röperli kroki nedir? Röperli kroki ne için hazırlanır? İşte yanıtı…

Emlak Konut GYO Unikonut yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Unikonut Projesi 6 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Unikonut 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Unikonut" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Unikonut 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Unikonut projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Emlak Konut Unikonut değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Unikonut projesi 2 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Unikonut 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO  Unikonut projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Unikonut 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Ispartakule'de yer alan Unikonut projesi hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Unikonut'un kesin kabul tutanağı bugün onaylandı!

Yeni Doğuş İnşaat - İsfalt Mimarlık Adi İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Unikonut projesinin kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı bugün onaylandı.

Emlak Konut Unikonut'un değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut Unikonut'un değerleme raporunu yayınladı.

Unikonut Ispartakule'de hemen teslim son daireler satışta!

Emlak Konut Unikonut Ispartakule projesinde hemen teslim son dairelerin satışı devam ediyor. Yeni Doğuş inşaat imzası taşıyan projede daire fiyatları 290 bin lira ile 800 bin lira arasında değişiyor.

Unikonut ve Stüdyo 24'ün değerleme raporları!

Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 4. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Unikonut ve Bahçeşehir Ispartakule 1. Bölge 5. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Stüdyo 24'ün değerleme raporu yayınlandı.

Spradon Quartz ile Unikonut'un değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO "Bahçeşehir Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamındaki Spradon Quartz ile "Bahçeşehir, Ispartakule 1. Bölge 4. Kısım Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamındaki Unikonut'un değerleme raporunu yayınladı.

Tuzla Lokum Evler kroki!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından inşa edilen Lokum Evler Rezidans 722 adet daireden oluşuyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. İşte Tuzla Lokum Evler kroki bilgileri...

Unikonut kroki Haberi

Unikonut kroki


Başakşehir Ispartakule'de hayata geçirilen Unikonut Evleri Emlak Konut ve İstanbul Üniversitesi imzası taşıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Unikonut projesi 11 ve 20 katlı 3 blok halinde tasarlandı.  


24 bin 500 metrekare alana sahip olan Unikonut projesinde 361 adet daire bulunuyor. Unikonut fiyatlar bilgisi dahilinde minimum fiyat 146 bin liradan başlıyor. Unikonut fiyatlar bilgisinin ayrıntıları şöyle: 


Unikonut fiyatlar: 


1 oda 1 salon daireler 146 bin TL ile 201 bin TL,

2 oda 1 salon daireler 190 bin TL ile 308 bin TL,

3 oda 1 salon daireler 284 bin TL ile 385 bin TL,

4 oda 1 salon daireler 359 bin TL ile 569...