07 / 07 / 2024

Unilever Konya tesis

Unilever Konya tesis

Unilever, Kişisel Bakım ve Ev Bakımında sürdürülebilir büyüme kapasitesini artırmak amacı ile Konya ’da yeni bir üretim tesisine 150 milyon avroyu aşkın yatırım yapacağını açıkladı.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı ve KDV'den muaf arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı sanayi tesis alanı imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa için 24 taksit imkanı sağlanıyor.

Konya Karatay'da 24 taksitle imarlı iki arsa satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 24 ay taksitle iki arsa satacak. Söz konusu arsalar sanayi tesis alanı ve mesken sahası imarlı.

Konya Büyükşehir Belediyesi 36 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 19 Nisan 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Konya'da 83.5 milyon TL'ye sanayi tesis alanı imarlı satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı  83 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya kapsamındaki, 37656 Ada 4 Parsel Eğitim Tesis Alanının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 14 Ocak 2022 tarihinde onaylandı.

Konya'da türbe alanı imara açılıyor!

Konya Ankara Caddesi üzerindeki Halka Beğüş Mescidi ve Türbesi’nin doğu kısmında bulunan arsa ile birleştirilerek sosyal tesis yapımı için imara açılması için çalışmalar başladı...

Konya Konevi Kültür Merkezi yıkılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde 5 bin metrekarelik alana inşa edilen ve 3 milyona mal edilen Konevi Kültür Merkezi yıkılarak yerine yeni bir tesis inşa edilecek.

Konya Büyükşehir'den 895 milyon TL'ye satılık sanayi tesis imarlı arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay İlçesi Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da yapılacak....

Konya'da 895 milyon TL'ye sanayi tesis alanı satılıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay İlçesine bağlı Fevziçakmak Mahallesi'ndeki 947 bin 609 metrekare yüz ölçümlü sanayi tesis alanı nitelikli arsanın satış ihalesini yapacak.

TOKİ Konya Ladik 799 konut ihalesi yarın!

TOKİ Konya İli Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi 2.Etap 799 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın saat 14:30'da açık ihale usulü ile ihale edilecek..

TOKİ Konya Ladik 799 konut ihalesi 18 Aralık'ta!

Konya İli Sarayönü İlçesi Ladik Mahallesi 2.Etap 799 Adet Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis, 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi 18 Aralık'ta yapılacak.

Unilever Konya'da fabrika açtı!

Türkiye'de 8 fabrikasında 5 binden fazla çalışanıyla hizmet eden Unilever, Konya'daki ikinci yatırımını Ev ve Kişisel Bakım Ürünleri fabrikasını üretime açtı.

Konya Selçuklu'ya iki yeni tesis müjdesi!

Selçuklu’ya eğitim ve sağlık alanında iki önemli tesis inşa edilecek. Sille’ye kazandırılacak 12 Derslikli Okul ve Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüs alanına yapılacak hasta konuk evi imzalar atıldı.

Unilever Konya tesis Haberi

Unilever Konya tesis


Unilever'dan yapılan açıklamaya göre, yeni fabrikanın, şirketin büyüme hedeflerine paralel olarak üretim kapasitesini önemli ölçüde artıracağı, OMO, Domestos, Yumoş, Cif, Rinso, Elidor ve Dove gibi pek çok markanın üretiminin bu tesiste yapılacağı belirtildi.


Bu fabrikanın tasarımında da, tıpkı Unilever’in kısa bir süre önce Konya’da açılan Dondurma Fabrikası gibi, Unilever’in sürdürülebilir iş modeli prensiplerine uygun şekilde, çevre üzerindeki etkisi çok düşük olan fabrikalar tasarlamakta kullandığı model temel alınacak. 


Konya’daki Ev ve Kişisel Bakım ürünleri fabrikasının enerji etkin motorlar, yağmur suyu toplama ve tam su arıtımı uygulamalarıyla LEED sertifikalı ve '0 katı atık' bir fabrika olması hedefleniyor.


Unilever Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Altınok konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede , "Ev ve kişisel bakım pazarının toplam boyutu yaklaşık 2,5 milyar dolar ve yüzde 8-9 oranında...