14 / 05 / 2024

unıq hallde bulunan özellikler

unıq hallde bulunan özellikler

Turkmall yatırımı olan yeni nesil kültür sanat ve yaşam merkezi konseptiyle hayata geçirilen UNIQ İstanbul projesi Kasım ayında kapılarını açtı. UNIQ İstanbul, birçok sosyal donatı ile İstanbul modern hayatının merkezi olacak.

İstanbul'un incisi Martha Koyu, özel kişilere kiralanacak! 

Madam Martha Koyu, İstanbul'un Burgazadası'nda bulunan ve 1. Derece sit alanı olan bir turistik bölge. Vakıflar Genel Müdürlüğü, ise koyu yeniden kiralamak için açık teklif usulü ile ihaleye çıkacağını duyurmuş oldu.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Nissan’dan sonbahar fırsatı! İşte, Nissan Juke’un 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Caddelerin haylaz çocuğu olarak da bilinen ve Nissan’in son yıllarda dünya çapındaki en popüler modelleri arasında bulunan Juke’un eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Nissan Juke’ın 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Milli otomobil TOGG’un yollara çıkacağı tarih belli oldu! Bakan Varank açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Radyo Başakşehir’in sorularını yanıtladı. 2023 seçimlerinden TEKNOFEST’e birçok konu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Varank, TOGG’UN yollara çıkacağı tarihi de açıkladı. İşte detaylar…

En popüler ticari araçlardan Ford Transit Custom'un Temmuz fiyatları belli oldu! İşte fiyat listesi 10 Temmuz 2022!

Ford'un en popüler ticari araçları arasında bulunan Ford Transit Custom'ın Temmuz ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor.  Peki Ford Transit Custom fiyatları ne kadar? En ucuz Ford Custom ne kadar? İşte Ford Transit Custom fiyat listesi 10 Temmuz 2022...

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Unıq Tr Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Unıq Tr Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çakır tarafından kuruldu.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Mehmet Akif Ersoy'un'un evi müze oldu!

Vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'un, İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Mısır Apartmanı'ndaki 13 numaralı dairesi müze olarak yeniden hayat buldu.

Aydın Buharkent OSB'ye yatırımcılardan yoğun talep!

Aydın Burharkent OSB'de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ediyor. 

Dünyanın sıfır noktasındaki tarihi bina 120 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul’un kalbi konumunda bulunan ve dünyanın en önemli tarihi simgelerinden olan Sultanahmet Meydanı’nda bulunan Nuri Kenan Paşa'ya ait 200 yıllık bina 120 milyon TL'ye satılıyor....

Bodrum Hilton Türkbükü Oteli'nin satışı nasıl yapıldı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un Bodrum'da bulunan Hilton Türkbükü'nü satın almıştı. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Serpil Yılmaz bugünkü köşe yazısında bu satışı kaleme aldı...

Bodrum’daki 1,1 milyon metrekarelik hazine arazisi imara açılıyor!

Bodrum’un Ortakent Mahallesinde bulunan 1,1 milyon metrekare büyüklüğündeki hazine arazisinin Cumhurbaşkanlığı kararıyla imara açılması üzerine Bodrum Belediyesi yürütmenin durdurulması istemiyle Danıştay’a dava açtı.

unıq hallde bulunan özellikler Haberi

unıq hallde bulunan özellikler

Adını, ingilizce 'unique eşsiz' kelimesinden alan UN1Q istanbul, konser, müzikal, sergi, kongre, eğitim, toplantı, seminer, alışveriş ve yeme-içme gibi pek çok aktivite ile İstanbul modern hayatının yeni merkezi olacak. 62 donum arazi üzerinde 150 bin metrekare toplanı inşaat alanına sahip bu yeni yaşam alanı ekolojik bir yaklaşımla projelendirildi. 


UN1Q İstanbul; 12 bin metrekare alana sahip gösteri merkezi Volksvvagen Arena. 10 bin metrekare alanıyla konser, kongre ve performans merkezi UNIQ Hail ve 2 bin 500 metrekarelik bir alanda ziyaretçilerini bekleyen sanat merkezi UNIQ Müze ile dünya starlarını, etkinliklerini ağırlayacak. 


Ayrıca eğitim, toplantı alanları, ofisler ve 15 bin metrekarelik yeme, içme alanları ile mağazalardan oluşan UNIQ Fuaye ile yeni nesil bir yaşam deneyiminin sözünü veriyor. Dünyada son trendleri takip eden tum çevre dostu...