01 / 05 / 2024

Unıstep Mühendislik

Unıstep Mühendislik

Unıstep Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Elbi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan 'da Çekmeköy, Güngören Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Awas Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awas Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Erdoğan, Orçun Abak ve Ufuk Samed Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıvox Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Korkmazer ve Sevim Korkmazer ortaklığında kuruldu.

Unıque İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Unıque İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Bakırköy'de Danıyal Pırghourbanı ve Maryam Roghanı ortaklığında kuruldu.

Metehan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metehan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de Sm. Muhammed Taha Uyğun tarafından kuruldu.

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi kuruldu!

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi Şişli’de   10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Buğrahan Yorğun ve  Mehmet Yusuf Erbişim tarafından kuruldu.

Unıversal Teknik Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıversal Teknik Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Turan  Ve  Selime Zeynep Evren tarafından kuruldu.

Deb Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deb Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Happani, Hüseyin Kurt ve Orçun Sağınlar ortaklığında kuruldu.

Unıque Group Mühendislik İnşaat ve Gıda Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Group Mühendislik İnşaat ve Gıda Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cavlı tarafından kuruldu. 

Dağ Mühendislik Avrupa turuna Köln ile devam etti!

Dağ Mühendislik, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik tanıtım organizasyonlarını sürdürüyor. Tual Adalar ve Tual Bahçekent projeleri gurbetçilerden yoğun ilgi görüyor...

Oca Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oca Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Cavir Alp tarafından kuruldu.

Dağ Mühendislik Tual Bahçekent satış fiyatları!

Dağ Mühendislik Tual Bahçekent satış fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Tual Bahçekent Evleri, 2019'un sonunda teslim ediliyor...

Tual Adalar Dağ Mühendislik fiyatları!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'a bağlı Yakacık'ta inşa edilen Tual Adalar projesi 470 daireden meydana geliyor. Tual Adalar Dağ Mühendislik fiyatları 402 TL'den başlıyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin mühendislik hizmetleri tamamlanıyor!

İstanbul'un trafiğini rahatlatmak amacıyla hazırlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesinde mali tekliflerin açılışına 3 firma davet edildi.

Unıstep Mühendislik Haberi

Unıstep Mühendislik

Unıstep Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Elbi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Unıstep Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü mühendislik hizmetleri, elektronik tasarım, eğitimhizmetleri, proje ve uygulamalarını yapmak. 2.Konusuyla ilgili her türlü yazılım uygulamaları yapmak, veri tabanı tasarımı üretmek ve bunların alım satımını gerçekleştirmek. 3.Şirket faaliyetleri ile ilgili olan veya bu faaliyetler için faydalı bulunan ihtira haklarını ve beratlarını, lisans ve imtiyazları, patentleri, telif haklarını, coğrafi işaretleri, endüstriyel tasarımları, teknik yardım ve ruhsatları, ticaret ünvanlarını, markaları, işletme haklarını,işletme imtiyazlarını ve bunlar gibi çeşitli fikri ve gayrimaddi hak ve kıymetleri devir alabilir, iktisap edebilir, devredebilir, kendi adına tescil ettirebilir, satabilir, teminat olarak gösterebilir, kiralayabilir, rehnedebilir ayni sermaye olarak başka şirketlere koyabilir,...