05 / 05 / 2024

Universal Profesyonel adresi

Universal Profesyonel adresi

Universal Profesyonel Yönetim Ticaret Limited Şirketi Feyza Yıldızyurtal ve Feride Hilal İmal ortaklığıyla Haziran'da Şişli 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Miran Universal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Miran Universal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Enes Özperk tarafından kuruldu.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Kuzu Kol 99 TL Kuzu Pirzola 134 TL! İşte indirimin adresi Et ve Süt Kurumu’nda 17 Şubat 2023 fiyat listesi…

Kuzu Kol 99 TL, Kuzu Pirzola ise 134 TL’den satılıyor. İndirimin adresi Et ve Süt Kurumu’nda 17 Şubat 2023 fiyat listesi…

Powertec 2500 W Profesyonel Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor?Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

Powertec TR-601 2500 W Profesyonel Fön Makinesi fiyatlarını merak edenler haberimöizi incelesin  Peki Powertec TR-601 2500 W Profesyonel Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Profesyonel Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Didem Aksu tarafından kuruldu.

Universal Home Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Universal Home Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta Eshagh Asgharı tarafından kuruldu.

Horizon ile evde bile profesyonel koşun! İşte Horizon Fitness koşu bandı modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Profesyonel kalitedeki fitness ekipmanları ile dünyaca bilinen marka Horizon Fitness, koşu bandı modelleri ile dikkat çekiyor. Tüm koşu bandı modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Dadi Universal İnternet İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dadi Universal İnternet İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   120 bin TL sermaye bedeli ile Abdelghanı Dahmoun ve Merıem Kebaılı  tarafından kuruldu.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Halit Aykurt, Buse Aykurt  ve Burak Aykurt tarafından kuruldu.

Yatırımın yeni adresi: Yazlık evler!

Salgın süresi boyunca Bodrum’a ilginin artması kira fiyatlarını 2 katına çıkardı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Kira getirisi artınca amortisman süresi 8 yıla kadar geriledi. Yazlık almak iyi bir yatırım adresi haline geldi” diye konuştu.

Universal Profesyonel adresi Haberi

Universal Profesyonel adresi

Feride Hilal İMAL ve Feyza Yıldız YURTAL ortaklığında  kurulan UNIVERSAL PROFESYONEL YÖNETİM, Hukukçular, mali analistler, yönetim bilişim sistemleri uzmanlarından oluşan bir yönetim kurulu tarafından yönetilmektedir. Merkez ofisi ŞİŞLİ’de bulunmaktadır. Hedeflerini , kat malikleri için yüksek proje değeri, sakinler için ayrıcalıklı bir yaşam anlayışı ile oluşturan Universal Profesyonel Yönetim, yaşam alanlarına değer katmak için Sistemli, teknoloji destekli, şeffaf, pratik ve kaliteli bir çalışma şekli seçmiştir. 

Hukuk temeli ile toplu yaşamın yasal yükümlülüklerini yerine getirir, teknolojik yenilikleri takip ederek şeffaf yönetim tarzı ile denetim mekanizmasını güçlendirir. “Yönetim işi ekip işidir.” inancıyla Toplu yaşamın yükümlülüklerini sizin için kaliteli vakte dönüştüren profesyonellerle çalışır.

Universal Profesyonel Yönetim’in özyetkinlik alanı “yönetim”dir. Önceliği, normatif, şeffaf, kalıcı, akılcı ve çoğulcu bir yönetim anlayışıdır. Toplu yaşamın asli yükümlülüklerini eksiksiz yerine...