03 / 05 / 2024

Üniversite ile birlikte ev sorunu da başladı

Üniversite ile birlikte ev sorunu da başladı

Kiralık konut piyasasındaki fiyat artışını incelediğimizde ise fiyatlar son bir yılda İstanbul'da yüzde 18-40, Antalya yüzde 10 , İzmir' de 8-13, Ankara yüzde 6 - 10 oranında arttı...

Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşüm hız kazandı! 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşümün Zeytinburnu'nda hız kazandığını belirterek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

YKS’ye giren öğrenciler buraya! İşte bölüm bölüm 2022 yılı üniversite ücretleri

Geçtiğimiz günlerde YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte sınava giren adayları tercih heyecanı sararken, Bazı vakıf üniversiteleri ücretlerine % 100 zam yaptığını duyurdu. Tıp fakültelerine bakıldığında ise 400 bin liraya kadar yükselmekte. İşte bölüm bölüm üniversite ücretleri...

Serdar Ortaç ile Seçil Gür aynı evde mi yaşıyor?

Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile birlikte yaşadıklarına dair iddialara kaçamak yanıt verdi.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in Bodrum'daki 6 milyon TL'lik villası!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen oğulları Karan ile birlikte tatil sezonuna Bodrum Gümüşlük'teki 6 milyon TL'lik villalarında başladı.

Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin ile birlikte yaşadıkları evden taşındı!

Popçu Oğuzhan Koç ile oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in 5 senelik ilişkisi 1.5 ay önce bitti. Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin ile beraber oturdukları evden taşındı.

Cenk Yaltırak: İstanbul depremi 7.1 ile 7.6 arasında olabilir!

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Cenk Yaltırak 26 Eylül'deki depremin modelleme verilerini paylaştı. Paylaşılan veriler ile birlikte korkutan sonuçlar ortaya çıkarken Yaltırak, depremin büyüklüğünün 7.1 ile 7.6 arasında olabileceğini belirtti...

Kanal İstanbul ile boğazdaki risk sona erecek!

İstanbul Boğazı'ndan geçen gemilerin denize döktüğü sintine atıkları, İstanbul Boğazı'nı tehdit eden seviyelere geldi. Kanal İstanbul projesinin hayata geçirilmesi ile birlikte boğazdaki risk de sona erecek.

TL ile sözleşme dönemi başladı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Karara İlişkin Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Taslağı bugün Resmi Gazete'de yayınladı. Karar ile birlikte sözleşmelerde TL dönemi başladı. 

Kiracı ile ev sahibinin gürültü kavgasında kan aktı: 1 ölü 2 yaralı!

Mersin Tarsus'ta ev sahibi ve kiracı arasında çıkan gürültü kavgasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Pompalı tüfekle dehşet saçan Hasan S. polisler tarafından suç aleti ile birlikte yakalandı...

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası ile her bütçeye uygun ev!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası ile birlikte yaklaşık 57 projede yüzde 10 peşinatla daire satışı yapılıyor. Kampanyada daireler 300 bin TL’den başlarken, her bütçeye uygun seçenek sunuluyor.

Taşeron Bankası ile hedef 1 milyon istihdam!

Türk girişimci Emrah İnanç, kurduğu Taşeron Bankası sitesi ile birlikte yıllık ortalama 10 bin inşaat çalışanına, Türkiye'de ve 22 ülkede istihdam imkanı sunuyor.

Kiralık konutta öğrenci bütçesine uygun İstanbul ilçeleri!

Endeksa . com, üniversite sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte İstanbul’un tüm ilçelerindeki kiralık konut fiyatlarını son güncel verilerle paylaştı...

Pekerler ile Emlak Konut'tan İzmir'e 2,2 milyarlık proje!

Pekerler Grup, Emlak Konut ile birlikte İzmir’de yeni bir proje için kolları sıvadı. Pekerler, Alsancak’taki Tariş arazisine 2,2 milyar TL’lik yatırım yapacak.

Üniversite ile birlikte ev sorunu da başladı Haberi

Üniversite ile birlikte ev sorunu da başladı

En fazla kirayı İstanbul ve Ankara'da eğitim görecek öğrenciler ödeyecek. Karadeniz ve Doğu illerinde ise azalan kira bedelleri 350 liraya kadar gerileyecek.


Eve yatırım yapmak isteyenler kolay kiraya verilmesi ve kendini daha çabuk amorti etmesi nedeniyle bu daireleri seçiyor. Kiralık konut piyasasındaki fiyat artışını incelediğimizde ise fiyatlar son bir yılda İstanbul'da yüzde 18-40, Antalya yüzde 10 , İzmir'de 8-13, Ankara yüzde 6 - 10, Gaziantep yüzde 26, Adana'da yüzde 15, Hatay'da yüzde 13, Mersinde yüzde 16, Kahramanmaraş'da yüzde 11, Trabzon'da yüzde 8-11, Eskişehir'de vüzde 10, Konya'da yüzde 5-10 Bursa'da yüzae 9-40 ve Denizli 28 - 33 oranında arttı. 


EN PAHALISI İSTANBUL'DA TSKB Gayrimenkul Değerlemenin Hürriyete özel hazırladığı rapora göre, İstanbul'daki konut kira fiyatlarındaki artış yıllık ortalama yüzde 10 olsa da bazı...