18 / 05 / 2024

Üniyurt Zonguldak nerede

Üniyurt Zonguldak nerede

Üniyurt Zonguldak Kozlu Merkez'de 2016 Eylül ayında yurt ve rezidans hizmeti olarak toplam 1.500 kişilik kapasite ile hizmete açılacak.

11 soruda TOKİ Zonguldak 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Zonguldak 50 bin konut nerede? TOKİ Zonguldak 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Zonguldak 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 11 soruda TOKİ Adıyaman 50 bin konut kampanyası detayları...

TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

Çekiliş listesinin açıklandığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey kurası nerede?

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

TOKİ Zonguldak Kdz'de toplamda 200 adet daire emekliler için satışta. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

200 adet konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ projesinde kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi nerede?

Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi nerede?

Üniyurt Zonguldak Eylül'de hizmete açılıyor!

Üniyurt Zonguldak Kozlu Merkez'de 2016 Eylül ayında yurt ve rezidans hizmeti olarak toplam 1.500 kişilik kapasite ile hizmete açılacak.

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekilişi nerede?

Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekilişi nerede?

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap'ta yer alan 148 adet konut satışa sunuluyor. Projede 7 bin 973 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap kura çekimi nerede?

Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ kura çekimi nerede?

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap'ta yer alan 566 adet konut bugün kura yöntemi ile satışa sunulacak. Peki Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ kura çekimi nerede?

Nezih Tower nerede, nasıl gidilir

15 ve 17 katlı 2 blokta 185 konuttan meydana gelen ENS Yapı imzalı Nezih Tower nerede, nasıl gidilir Nisan 2012'de teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 140 bin TL'den başlıyor...

İstanbul Lounge 2 nerede, nasıl gidilir

Eroğlu Yapı'nın Halkalı'da inşa etmeye başladığı ve 24 ay sonra teslim etmeyi planlandığı İstanbul Lounge 2 nerede, nasıl gidilir Projede fiyatlar 86 bin 500 TL'den başlıyor

Kasrı Lena nerede, nasıl gidilir

Fiyatların 480 bin TL'den başladığı ve 3+1'lerden meydana gelen Kasrı Lena konut projesi nerede, nasıl gidilir Proje, TST Yapı imzası ile hayata geçiriliyor...

Aslan Residence nerede, nasıl gidilir

Fiyatların 140 bin TL'den başladığı Enta İnşaat imzalı Aslan Residence nerede, nasıl gidilir Mart sonunda teslim edilmesi planlanan Aslan Residence, 9 katlı tek blokta 90 konuttan meydana geliyor

Üniyurt Zonguldak nerede Haberi

Üniyurt Zonguldak nerede

Üniyurt Zonguldak aynı zamanda birçok yerel ve ulusal marka karmasıyla oluşturulan sosyal yaşam merkezinde gıdadan, spor hizmetine, market, çeşitli hizmet sunacak firmalarıyla konaklayanlara fark yaratarak yurt içerisinde sosyalleşme imkanı sunuyor. Kaliteli mimari yapısı ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı mevzuatlarına göre kurulan Üniyurt markasının kalite ve başarıyı hedefleyen öğrencilerin buluşma noktası olarak belirlenecek yeni projesi Zonguldak Kozlu'da açılıyor. 


Fark yaratan sosyalleşme hizmetleri ASTRA Yapı ve İşletmeciliği San. ve Tic. A.Ş; Türkiye'de, "Akademik Yerleşkeler" inşa eden ve işleten en büyük yatırımcılardan birisi. Üniyurt marka ismiyle, 2010 yılından itibaren Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerine hizmet vermek üzere kuruldu. Üniyurtlular, kariyer/kişisel gelişim hizmetleri, yıl içerisinde düzenlenen çeşitli etkinlik, geziler ile kaliteli ve tecrübeli kadrosuyla verdiği hizmet politikası, ile Grencilerin buluşma, kaynaşma ve paylaşma...