28 / 07 / 2024

ünlü cadde yenilenecek mi

ünlü cadde yenilenecek mi

Ünlü Cadde'ye yepyeni bir kimlik kazandıracak çalışmaları inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada, caddeyi eski ihtişamlı günlerine kavuşturacak olan çalışmaların yakında tamamlanacağını söyledi.

Park Residences Cadde'de ünlü yağmuru!

Park Residences Cadde'de gerçekleştirilen Park Çadır Buluşmaları ile Kadıköylüleri ünlü isimlerle sohbete bekliyor...

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde'den yeni proje!

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde, İstanbul Arnavutköy'de Orhan Bey Apartmanı'ndaki yeni projeyi ünlü isimlere tanıttılar...

DKY Cadde Erenköy 86'da teslimler tamamlandı!

DKY CADDE Erenköy 86 markasıyla, Bağdat Caddesi’ne yürüyüş mesafesinde inşa edilen proje, daire sahiplerine teslim edildi. Bağdat Caddesi’ne, sahil yoluna, yeme-içme ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çeken proje daire sahiplerinden tam not aldı.

Parador cadde mağazasını açtı!

Özyapar Orman Ürünleri firması, Alman Parke devi Parador ile yaptığı işbirliği sonucunda Cadde Mağazası’nı açtı. Açılışa Sema Şimşek, Zeliha Çal, Yağmur Ayaz gibi podyumun ünlü modelleri de katıldı…

Park Residences Cadde'nin reklam yüzü Mesut Yar oldu!

Bağdat Caddesi’nin en prestijli lüks konut projesi “Park Residences Cadde” yeni ve ses getirecek reklam kampanyasının yüzü olarak ünlü TV sunucusu Mesut Yar ile anlaştı.

Şanlıurfa cadde tramvayı için düğmeye basıldı!

Şanlıurfa’da günlük 55 bin yolcuya hizmet verecek ilk raylı sistem projesi olan cadde tramvayı için Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi düğmeye bastı.

Vadiyaka Cadde Dükkanları’nın yüzde 70’i satıldı!

Vadiyaka Cadde Dükkanları ihalesi pazar günü ünlü müzayede firması Eskidji ile birlikte yapıldı. Mega projelerin kesişme noktası olan Başakşehir’in ticari değerini yükselten Vadiyaka Cadde Dükkanları’nın yüzde 70’i yatırımcılarını buldu.

Vadiyaka Cadde dükkan fiyatları!

Vadiyaka Cadde dükkan fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. Metro İstasyonuna 2 dakika yakınlıkta olan proje 300 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Osmangazi Ünlü Cadde yenilendi!

Yapılan çalışmalarla yepyeni bir görünüm kazanan Ünlü Cadde, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yapılan çalışmalarla Ünlü Cadde’nin yeniden adı gibi Bursa’nın en ünlü caddesi olacağını söyledi.

Westside İstanbul cadde dükkanlarında ünlü markalar yer alacak!

ŞAHİNLER Holdingin Beylikdüzü'ndeki arsası üzerinde Uzman-Beyaz- Mutlu- Mesturkuaz- Mes Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen Westside İstanbul projesinde alanları 20 metrekare ile 1.323 metrekare arasında değişen 116 adet cadde dükkanı bulunuyor.

Trump Cadde ödül töreni 6 Ekim'de Almanya'da!

Konseptinde İzzet Çapa'nın, mimari konseptinde ise GAD Architecture'in patronu ünlü mimar Gökhan Avcıoğlu'nun imzasını taşıyan Trump Cadde uluslararası arenada ödül kazandı.Ödül töreni 6 Ekim 2014'de Almanya'nın Münih şehrinde gerçekleştirilecek.

ünlü cadde yenilenecek mi Haberi

ünlü cadde yenilenecek mi


Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nin Ünlü Cadde'nin çelıresini değiştirecek cephe yenileme ve sokak sağlıklaştırma çalışmaları büyük bir hızla, devam ediyor.  Ünlü Cadde'ye yepyeni bir kimlik kazandıracak çalışmaları inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, caddeyi eski ihtişamlı günlerine kavuşturacak olan çalışmaların yakında tamamlanacağını söyledi. 


Bugüne kadar 12 binada, cephe yenileme çalışmalarının tamamlandığını, 10 binada ise çalışmaların devam ettiğini ifade eden Dündar, "Hazırladığımız proje kapsamında, Ünlü Cadde üzerinde bulunan 42 binada, cephe yenileme çalışmaları yapılacak. İçlerinden bazıları tescilli tarihi binalar olan bu yapılar, Anıtlar kurulu tarafından onaylandıktan sonra, aslına uygun şekilde yenileniyor. Yapılan bu çalışmalar, bir yandan Ünlü Cadde'ye yepyeni bir kimlik kazandırırken, aym zamanda esnafa destek anlamına geliyor. Buradaki esnafımızın yeni nesil AVM'lerle rekabet edecekleri, tarihi doku içerisinde geleneksel alışveriş kültürümüzün yaşatıldığı bir...