19 / 05 / 2024

ünlü co yatırım

ünlü co yatırım

Ünlü & Co Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü: "Bu hafta itibariyle Avrupa'nın en büyük vakıflarından biriyle yatırım ortaklığı anlaşması gerçekleştirdik. Bu anlaşmaya göre ilk aşamada 110 milyon dolarlık bir sermaye ile başlıyoruz" dedi

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Selçuk Geçer'den bir ilk! Yatırımcılara dolar dışında başka yatırım önerdi! 'Al kenara koy' dedi

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara  'al kenara koy' diyerek dolar dışında başka bir yatırım aracını açıkladı.

Arsa, arazi ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceğini merak ederken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden konut için odaklanılması gereken bölgeleri açıkladı.

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı: Para biriktirenler kesinlikle kaybedecek! Geç olmadan gümüş alın!

Zengin Baba Yoksul Baba (Rich Dad Poor Dad) adlı kişisel finans kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yatırımcıları değerli metallere yatırım yapmaları konusunda uyardı.

Ünlü yatırım bankacısı Blair Effron gençleri uyardı: Bunları zaten yapay zeka yapacak! 

Dünyanın en büyük yatırım bankacılarından  Blair Effron gençlerin artık yazılım ve kodlamaları öğrenmesine gerek olmadığını bunların Yapay Zeka tarafından yapılacağını açıkladı.

Kiracı mağduru ünlü doktor isyan etti: Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!" diyerek isyan etti. İşte Dağıstan Ayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Borsa yatırımı nasıl sonuç verir? Borsada para nasıl kazanılır?

Analist Arif Coşkun, X hesabından yaptığı paylaşımda, borsada paranın nasıl kazanılacağını ve borsa yatırımının nasıl sonuç vereceğini örnekler vererek açıkladı.

Asu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Asu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 13 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Ünlü tarafından kuruldu.

Son halka arz çılgınlığı: Ebebek hisseye yatırım artıyor!

O hisse senedi borsada büyük bir ilgi görmekte ve yatırımcılara önemli kazançlar sağlamakta. Her 20 kişiden biri bu hisseye yatırım yapmayı tercih ediyor. Borsa tarihinde bu kadar büyük bir çılgınlık görülmemişti. Vatandaşlar bu fırsatı kaçırmamak için hızla bu hisseyi portföylerine ekliyorlar.

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş: En akıllı yatırım aracı şu an ne altın ne de dolar!

Merkez Bankası'nın sürpriz faiz kararı sonrası piyasalarda yaşanan dalgalanmaları değerlendiren ünlü ekonomi uzmanı İslam Memiş, altın ve doların yerine euroya yönelik yatırım önerisinde bulundu.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

ünlü co yatırım Haberi

ünlü co yatırım


ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ünlü, bu hafta itibariyle Avrupa'nın en büyük vakıflarından biriyle yatırım ortaklığı anlaşması gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu anlaşmaya göre ilk aşamada 110 milyon dolarlık bir sermaye ile başlıyoruz" dedi.


Düzenlenen basın toplantısında konuşan Ünlü, ekonomide bu dönemde oldukça olumsuz görüşler olmasına rağmen, mali piyasaların beklentilere göre daha iyi performans gösterdiğini söyledi.


Geçen yılki Gezi olayları, aralık ayındaki gelişmeler ve çift seçime rağmen yatırımların sürdüğünü aktaran Ünlü, 2013 başından bu yana 2 milyar liranın üzerinde satın alma ve birleşme işlemi gerçekleştirdikleri bilgisini verdi. Ünlü, bu yılın geçen seneye göre daha iyi bir yıl olduğunu, şu ana kadar imzalanan ve tamamlanan 6 işlemleri olduğunu dile getirdi.


Sene sonuna kadar her biri 100-150 milyon dolarlık olmak üzere 3 tane daha...