06 / 05 / 2024

Ünlü Dekor İnşaat Malzemeleri adres

Ünlü Dekor İnşaat Malzemeleri adres

Ünlü Dekor İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdurrahman Gaziarifoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Ümraniye, Adem Yavuz Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

1935'te Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsanın metrekaresi 80 kuruşa satılık!

1935 yılında, İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü açık artırma ile arsa, bina ve arazileri açık artırma ile satılığa çıkarmış. Bunlardan biri de Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsa...

İnşaat işçisi krizi tam gaz: Günlük 3 bin liraya çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün yılın 12 ayı hareketli olduğu Antalya'da inşaat işçisi krizi de tam gaz devam ediyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin TL yevmiyle işçi bulamadıklarını söyledi.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

İnşaat sektöründe işçi krizi büyüyor! Günlük 2 bin liraya çalışan bulunamıyor!

İnşaat maliyetlerindeki artış, konut fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Sektör temsilcileri ise bir taraftan istihdamı artırmanın çabasına girdi. Günlük 2 bin lira ile çalışacak işçi bulunamıyor.

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli Ali Akyüz tarafından kuruldu.

Trn Ünlü İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Trn Ünlü İnşaat Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turan Ünlü tarafından kuruldu.

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100.000,00 TL sermaye ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

R Ünlü İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

R Ünlü İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ünlü tarafından kuruldu.

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Tatar tarafından kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Mada Dekor İnşaat Ticaret Lmited Şirketi kuruldu!

Mada Dekor İnşaat Ticaret Lmited Şirketi Fatih'te Mohammed Anas Alrajeh tarafından kuruldu.

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Ünlü Dekor İnşaat Malzemeleri adres Haberi

Ünlü Dekor İnşaat Malzemeleri adres

Ünlü Dekor İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdurrahman Gaziarifoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Ünlü Dekor İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri,söve,izolasyon,dış cephe kaplaması, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 2. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat...