28 / 04 / 2024

ünlü modellerin villaları

ünlü modellerin villaları

Dünyanın en ünlü modelleri kazançları ve lüks yaşamlarıyla dudak ısırtıyor. Hatta bazılarına yaş almaları daha avantaj sağladı bile…İşte yaşamları ve hayat tarzlarıyla özenilen dünyaca ünlü top modellerin lüks malikaneleri...

Turistlerin yeni gözdesi lüks villalar!

Tatil sezonu yaklaşıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle kalabalık otelleri tercih etmeyen turistler lüks villalar için rezervasyonlara başladı. Kişiye özel lüks villaların kiraları  günlük fiyatları 1100 lira ile 7 bin lira arasında değişiyor.

Ünlü isimler hangi semtlerden ev almayı tercih ediyor?

Ünlü isimler en çok hangi semtleri tercih ediyor, nasıl evlerde oturuyor? İşte ünlülerin lüks villaları...

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Ünlülerin milyonluk villaları!

Futbolcusundan oyuncusuna, sunucusundan sanatçısına birçok ünlü isim Çeşme'den ev aldı. Son dönemlerde popülerleşen Çeşme'deki milyonluk villalar ünlülere gitti...

Ünlüler milyonlarını yazlıklara yatırdı!

Koronavirüs sebebiyle 'yeni normal' kapsamında sürdürülen kontrollü sosyal hayatta tatil tercihleri de değişti. Ünlüler, bu yaz tatil için lüks otelleri değil, villaları tercih etti. İşte ünlülerin milyonluk villaları...

Enes Batur Alya Villaları'nı tercih etti!

Ünlü Youtuber Enes Batur Bodrum’da arkadaşları ile Alya villalarında tatilin keyfini çıkardı. Batur, Bodrum’un en güzide tatil mekanlarından biri olan Alya Sierra Villaları'nda konakladı...

Bu villaların geceliği 110 bin TL!

Antalya turizminde lüks segment olarak adlandırılan villalar, kral daireleri ve süper lüks süitlere olan ilgi arttı. Bu villa ve kral dairelerinin gecelik fiyatları 5 bin ila 20 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Bazı otellerde villanın bir günlük fiyatı 105-110 bin lirayı buluyor.

9 günlük bayram tatili villa kiralarını uçurdu!

Kiralık villalarda fiyatlar bayram nedeniyle çok fazla yükseldi. Villaların en ucuzu kişi başı günlük 275, en pahalısı ise 2 bin 879 lira olarak açıklandı.

Arda Turan, Akçay Venüs Villaları'ndan 650 bin TL'ye yazlık aldı!

Ünlü futbolcu Arda Turan, Akçay Venüs Villaları’ndan kendisine 650 bin TL değerinde yazlık satın aldı...

İşte boşanma tazminatını gayrimenkulle ödeyen 5 ünlü!

Ünlüler olayları boşanmalarının yanı sıra ödedikleri tazminat bedelleriyle uzun süre gündemde kalıyorlar. Ünlüler binlerce TL ödenen nafakalar dışında milyon dolarlık villalarını da eşlerine bırakıyor.

Kocaeli Aydoğdu Kıbrıs Villaları, Tüysüzler'e değer kattı!

Aydoğdun İnşaat'ın Tüysüzler bölgesinde hayata geçirdiği Aydoğdu Kıbrıs Villaları 1. etapta 20 villa, 2. etapta platinum 28 villa ile bölgedeki vatandaşların gönlüne taht kurdu.

İşte 5 ünlü modelin milyon dolarlık lüks evleri!

Dünyanın en ünlü modelleri kazançları ve lüks yaşamlarıyla dudak ısırtıyor. Hatta bazılarına yaş almaları daha avantaj sağladı bile…İşte yaşamları ve hayat tarzlarıyla özenilen dünyaca ünlü top modellerin lüks malikaneleri...

İzmir Urla'daki 8 bin 700 konut ve işyeri için yıkım kararı!

İzmir Urla’nın CHP’li Belediye Başkanı Sibel Uyar, hemşerileri tarafından suçlanıyor. Çünkü; ilçedeki 8. 700 konut ve işyeri için yıkım kararı alındı. Bunlar arasında ünlü Urla Villaları ile CHP’li kadın başkanın annesine ait işyerleri de var.

ünlü modellerin villaları Haberi

ünlü modellerin villaları

Dünyanın en ünlü modelleri kazançları ve lüks yaşamlarıyla dudak ısırtıyor. Hatta bazılarına yaş almaları daha avantaj sağladı bile… Olgun halleriyle genç modellere taş çıkarıyorlar.


Tartışmasız en çok kazanan listesinde başı çeken Victoria’s Secret meleği 35 yaşındaki Gisele Bundchen, kariyerinin zirvesindeki günleri yaşıyor. Gelir düzeyi diğer meslektaşlarına göre bir hayli yüksek olan Bundchen, 50 milyon dolarlık bir evde yaşıyor.



1-) Gisele Bundchen

Dünyanın en çok kazanan mankenlerinden biri olan Victoria’s Secret mankeni Gisele Bundchen’in evinin değeri 50 milyon dolar… Gisele ve Tom'un Los Angeles'ta bulunan evlerinde 6 yatak odası, bir gurme mutfak, kütüphane, spor salonu, büyük bir havuz bulunuyor.



2-) Adriana Lima

Dünyanın en zengin insanlarının yaşadığı Miami'de bulunan Indian Creek adasındaki 40 adet güzel yalıdan birinde oturuyordu. Marko Jaric’den ayrılan Adriana Lima’nın...