06 / 05 / 2024

ünlü ressam mikelanj evi

ünlü ressam mikelanj evi

Rönesans döneminin en ünlü ressam ve heykeltıraşı Mikelanj'ın evi 7 milyon euroya satışa çıkarıldı. İtalya'nın Toskana bölgesindeki Siena şehrindeki 8 odalı evin kapalı alanı 1200 metrekare.

Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'daki şatosuna hırsız girdi!

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

Ev adreslerini kolaylaştıran binalar!

Mersin'de, Toroslar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Bulvar, Cadde ve Sokaklarda Cephe Düzenlemesi Projesi" kapsamında 35 yıllık apartmanın yıpranan dış cephesi, dünyaca ünlü ressam Frida Kahlo'nun "Ben ve Maymun" adlı eseriyle renklendirildi.

Ünlü yönetmen Julian Schnabel'in evi satılıyor!

Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında, Miral, Kelebek ve Dalgıç gibi ünlü filmlerin Oscar ödüllü yönetmeni Amerikalı ressam ve yönetmen Julian Schnabel'in New York'taki evi 18,5 milyon dolardan satışa çıktı.

Ünlü heykeltıraş Mikelanj'ın evi 7 milyon euroya satılıyor!

Rönesans döneminin en ünlü ressam ve heykeltıraşı Mikelanj'ın evi 7 milyon euroya satışa çıkarıldı. İtalya'nın Toskana bölgesindeki Siena şehrindeki 8 odalı evin kapalı alanı 1200 metrekare.

Bien Seramik'ten yeni Picasso serisi!

Bien’in ‘’Picasso Serisi’’ görünüşüyle de sanki ünlü ressamın tablolarını andırıyor. Birçok tasarımında doğadan ilham alan Bien seramik , Picasso serisinde hem ünlü ressamın tablolarından hem de doğadan etkileniyor.

Bien Seramik Picasso Serisi'ni tasarlarladı!

Adını kübist akımın öncülerinden olan ünlü İspanyol ressam Pablo Picasso’dan alan Bien’in ‘’Picasso Serisi’’ görünüşüyle de sanki ünlü ressamın tablolarını andırıyor.

Maltepe Fikret Otyam Müzesi için geri sayım başladı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi" ile ilgili son değerlendirmeleri yapmak için ünlü ressam Fikret Otyam'la bir araya geldi. Buluşmaya Fikret Otyam'ın eşi Filiz Otyam da katıldı!

Fikret Otyam Müzesi için geri sayım başladı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi" ile ilgili son değerlendirmeleri yapmak için ünlü ressam Fikret Otyam'la bir araya geldi. Fikret Otyam Müzesi için geri sayım başladı..

Ali Kılıç: Maltepe'de Fikret Otyam Müzesi için geri sayım başladı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi" ile ilgili son değerlendirmeleri yapmak için ünlü ressam Fikret Otyam’la bir araya geldi. Ali Kılıç, "Fikret Otyam Müzesi’ni kalıcı güzel bir mekân yapacağız" dedi.

Munch Müzesi, Müslüman Kültür Müzesi olmaya aday!

Oslo’da bulunan ve ünlü ressam Edward Munch'ün "Çığlık" tablosunun da sergilendiği Munch Müzesi'ndeki eserler başka binaya taşınacağı için müze binasının Müslüman Kültür Müzesi olarak düzenlenmesi önerildi.

Ned Pamphilon resim sergisi Selin Yapı sponsorluğunda sanatseverlerle buluştu!

Dünyaca ünlü ressam Ned Pamphilon’ un İstanbul’dan ilham alarak oluşturduğu ‘’Sanat İstanbul için 0216 İstanbul’’ sergisi Selin Yapı sponsorluğunda Palladium Alışveriş Merkezi’ nde sanatseverlerle buluştu...

Otelciler: Günlük kiralanan stüdyo daireler denetlensin!

Üniversite öğrencilerinin fazla olduğu büyük şehirlerde rezidans tarzında inşa edilen 1+1 stüdyo dairelerin günübirlik hatta saatlik olarak kiralanmaya başlanmasından otelciler rahatsız. İnternette bu dairelerin günlük kira ilanları yer alıyor. Otelciler,

Kentsel dönüşümde riskli binalar için verilen 60 günlük süre uzayabilir!

Kamuoyunda kentsel dönüşüm yasası olarak bilinen Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun’da, riskli binaların yıkımı için verilen 60 günlük süre vatandaş binasını yıktırmadığı takdirde 4-5 aya kadar uzayabilecek

ünlü ressam mikelanj evi Haberi

ünlü ressam mikelanj evi

Rönesans döneminin en ünlü ressam ve heykeltıraşı Mikelanj'ın evi 7 milyon euroya satışa çıkarıldı. İtalya'nın Toskana bölgesindeki Siena şehrindeki 8 odalı evin kapalı alanı 1200 metrekare. 25 bin metrekarelik bahçe içindeki evin 11. yüzyıldan kaldığı tahmin ediliyor. Mikelanj evi Sistine Katedrali'ndeki ünlü tavan resimlerinin tamamladıktan sonra satın...