29 / 04 / 2024

Ünlü şarkıcı Pink

Ünlü şarkıcı Pink

Ünlü şarkıcı Pink ve eşi Carey Hart, Malibu'daki evlerini satışa çıkardı. Çift aynı evi geçen yıl da satmaya çalışmış ancak bir alıcı çıkmamıştı.Geniş bahçesinde bir yüzme havuzu bulunan evin diğer tarafı da Pasifik Okyanusu manzaralı.

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Şarkıcı Ebru Elver ev kiralarken dolandırıldı! Altı ayılık kirayı peşin ödedi!

Kadıköy Moda'da kiraladığı evin 6 aylık ödemesini peşin yapan şarkıcı Ebru Elver, dolandırıldı. Şarkıcı Elver, kiraladığı daireye gittiğinde kapıyı başkasının açmasıyla şoke oldu.

Ünlü şarkıcı Akon, yeni fütüristik şehir projesini Uganda'da başlatıyor!

Senegal asıllı ünlü şarkıcı Akon, Senegal'den sonra Uganda'da da fütüristik şehir projesini başlatacağını duyurdu.

90’ların ünlü şarkıcısı Akın, müteahhit oldu!

“Rebeka”, “Kız Milleti” ve “Suskun Yüreğim” gibi 90’lardan günümüze hâlâ dinlenen şarkılara imza atan Akın, müteahhitliğe soyundu...

Ünlü rapçi Akon'un fütüristik şehrinin detayları belli oldu!

Senegal asıllı dünyaca ünlü şarkıcı Akon'ın fütüristik şehir projesi "Akon City" Senegal'in başkenti Dakar'da tanıtıldı. Yaklaşık 850 hektar arazide inşa edilecek 6 milyar dolarlık projenin yapımına gelecek yıl başlanacak.

Sıla ve Hazer Amani Kilyos'ta ev bakıyor!

​​​​​​​ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ve ünlü şef Hazer Amani, 13 Ocak'ta evlendi. Çift balayı için Roma'ya gitti. Balayı dönüşü ev bakacak olan çift Kilyos tarafında bahçeli bir ev arıyor...

Ebru Gündeş Kanlıca'daki 25 milyonluk yalısından taşınıyor!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Beykoz Kanlıca'da uzun yıllardır oturduğu ikiz yalısından taşınma kararı aldı. Gündeş'in yeni rotası Kemerburgaz oldu...

Simge Sağın Beykoz'dan ev aldı!

Ünlü şarkıcı Simge Sağın yeni yıl hediyesi olarak kendine ev aldı. Sağın'ın yeni evi Beykoz'da... 

Aaron Rodgers ve Danica Patrick Malibu'da 28 milyon dolara ev aldı!

Spor dünyasının ünlü çifti Aaron Rodgers ve Danica Patrick ünlü şarkıcı Robbie Williams'ın Malibu'daki evini 28 milyon dolara satın aldı. Modern İtalyan sarayı tarzına sahip evin 4 yatak odası, 4 banyosu bulunuyor.

Demet Akalın'dan Doğa Koleji açıklaması!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Doğa Koleji'nde okuyan kızı Hira ile alışveriş yaparken görüntülendi. Akalın, ''Doğa Koleji'nde sorun var. Biliyorsunuz, öğretmenlerin paralarını vermiyorlar. Biz de bu gidişle bir iki arkadaşımızla aşağıdaki odayı sınıf yapacağız'' dedi. 

Asya Gashi İstanbul'dan 300 bin dolara ev alacak!

"Balkanlar'ın Lady Gaga'sı" olarak görülen Asya Gashi, Türkiye’ye yerleşme kararı aldı. Ünlü şarkıcı, yeni evi için 300 bin doları gözden çıkardı.

Ajda Pekkan Yalıkavak’taki villasını yeniledi!

Süperstar Ajda Pekkan, Bodrum’da bulunan 4 katlı villasını baştan aşağıya yeniledi. Ünlü şarkıcı havuz taşlarını İtalya’dan özel olarak getirtti.

İrem Derici saplantılı hayranı yüzünden evini değiştirdi!

Konser için gittiği Kıbrıs’ta açıklama yapan ünlü şarkıcı İrem Derici, saplantılı hayranı yüzünden evini değiştirdiğini söyledi. Derici, "Güvenlikli bir siteye taşındım" dedi...

Ünlü şarkıcı Pink Haberi

Ünlü şarkıcı Pink

Ünlü şarkıcı Pink ve eşi Carey Hart, Malibu'daki evlerini satışa çıkardı. Çift aynı evi geçen yıl da satmaya çalışmış ancak bir alıcı çıkmamıştı.



Pink ve Hart, altı yatak odası, altı banyosu, yüzme havuzu ve muhteşem bir manzarası olan evleri için 12.9 milyon dolar istiyor.



Çift, bu evi ilk olarak geçen yıl 13 milyon 900 bin dolara elden çıkarmak istemişti. Ancak aradan geçen zaman içinde alıcı çıkmadı. Bunun üzerine Pink ve Hart, aynı evi 1 milyon dolar indirimle satışa sunmaya karar verdi.



Ünlü çiftin satmaya karar verdiği ev, 2005 yılında inşa edildi. Geniş bahçesinde bir yüzme havuzu bulunan evin diğer tarafı da Pasifik Okyanusu manzaralı.



Pink ve Carey Hart, 2006 yılında evlendi. İki yıl sonra boşanan çift, 2010 yılında yeniden...