05 / 05 / 2024

Ünlülerin satın aldığı adalar

Ünlülerin satın aldığı adalar

Paparazzilerden sıkılan yıldızlar, çareyi ada almakta buldu. Ünlüler nerelerden ada almış, gizli sığınakları nerede? Dünyaca ünlü yıldızlar lüks evleri ve otomobillerinin ardından şimdi de özel adalarıyla yarışıyor.

Koç Grubu o ünlü hastaneyi satın aldı!

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğu olan Koç Holding AŞ Anatolia Hospital markası altında hizmet veren Kemer Medical Center Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret AŞ'nin yüzde 80'ine denk gelen hissesini satın aldı. 

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Robbie Williams Cenevre'den villa satın aldı!

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

Prens Harry ve Meghan Markle, Mel Gibson'ın evini satın aldı!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kanada'dan Los Angeles'a taşındığı ve ünlü oyuncu Mel Gibson'ın evini 12 milyon sterline satın aldığı söylendi.

Cristiano Ronaldo koronavirüsten korunmak için ada satın aldı!

İtalya’yı esir alan koronavirüs salgını sonucunda Portekiz’den dönmeyeceğini açıklayan Cristiano Ronaldo ile ilgili çıkan haberler gündemde yer alırken ünlü yıldızın Portekiz sahilinde yer alan 'Ilha de fuzeta' isimli adayı satın aldığı iddia edildi.

Louis Vuitton, Tiffany’i 16.2 milyar dolara satın aldı!

Fransız Louis Vuitton (LVMH), ünlü marka Amerikalı Tiffany’i 16.2 milyar dolara satın aldı. Anlaşma kapsamında hisse başına nakit 135 dolar ödenecek.

Bilgili Grup Miami’deki ünlü Raleigh Otel’i satın aldı!

Bilgili Grubu Amerika’da büyümeyi sürdürüyor. Firma, Miami’nin ünlü oteli Raleigh Otel’i de 103 milyon dolar karşılığında satın aldı.

Türken Vakfı, Muhammed Ali'nin çiftlik evini satın aldı!

New York merkezli Türken Vakfı, 2016'da yaşamını yitiren dünyaca ünlü boksör ve ırkçılık karşıtı Müslüman aktivist Muhammed Ali'nin Michigan'daki çiftlik evini satın aldı

Tuba Ünsal Şile'de çiftlik evi satın aldı!

Ünlü isim Tuba Ünsal, Şile’deki ikinci evini de satın aldı. Parasını gayrimenkule yatıran Ünsal, 350 metrekarelik yeni ev için 3 milyon 380 bin lira harcadı.

Timur Savcı, Turunç Pınarı Koyu'nu 70 milyona satın aldı!

Ünlü dizinin yapımcısı Timur Savcı, Fethiye’deki Turunç Pınarı Koyu'nu satın aldı. Timur Savcı’nın bu araziye lüks bungalovlardan oluşan bir otel yapacağı söyleniyor.

Timur Savcı Fethiye'de 30 milyon Euro'ya koy satın aldı!

Ünlü yapımcı Timur Savcı, Muğla'nın Fethiye ilçesinden koy satın aldı. Koy için 30 milyon Euro ödeyen yapımcı koya otel inşa edecek.

Ünlülerin satın aldığı adalar Haberi

Ünlülerin satın aldığı adalar

Dünyaca ünlü yıldızlar lüks evleri ve otomobillerinin ardından şimdi de özel adalarıyla yarışıyor. Therichest.com internet sitesi özel adası olan ünlüleri sıraladı.



Çekimlerde beğendi...

Oyuncu Eddie Murphy'nin Bahamalar'ın başkenti Nassau'nun yakınındaki adasının değeri 15 milyon dolar. Nicolas Cage ise Nassau'daki ada için 3 milyon dolar ödedi.


Mel Gibson ise Fiji'deki Mogo Adası için 15 milyon doları gözden çıkardı. Shakira'nın Bahamalar'daki adasının değeri 16 milyon dolar. Şarkıcı adayı sanat merkezine dönüştürecek. Karayip Korsanları'nın çekimlerinde adayı beğenen Johnny Deep, ada için 3.6 milyon dolar ödedi. Leonarda DiCaprio ise Belize ve Ambergis Caye arasındaki adasını 2005 yılında tam 1.75 milyon dolara satın...