30 / 04 / 2024

ünlülerin tasarım banyoları

ünlülerin tasarım banyoları

Gösteri dünyasının ünlüleri özenle döşenmiş evlerinin yanı sıra banyoların tasarımına da özen gösteriyor. İşte ünlülerin birbirinden lüks tasarım banyoları..

Baraka Tasarım Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baraka Tasarım Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydınlı ve Yunus Yıldız ortaklığında kuruldu.

Salt Bae Burger'in mekan tasarımını mimar Melkan Gürsel yapacak!

Nusret Gökçe'nin yeni açacağı Salt Bae Burger’in mekan tasarımını, dünyaca ünlü ödüllü mimar Melkan Gürsel yapacak.

Tarus Tasarım Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarus Tasarım Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Özlem Şahin tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Tuzla, İçmeler Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Mersin, Kentsel Tasarım Projesi'yle değişecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kentsel Tasarım Projesi ile kentin en eski ve ünlü caddelerinden Atatürk ve Silifke Caddeleri ile tarihi Ulu Camii ve Taş Bina çevresini yeniden düzenleyecek.

MuuM'un tasarım binası Rönesans Biz ödül aldı!

MuuM, dünyaca ünlü mimarlık, iç mimarlık ve tasarım portalı Architizer’ın dördüncü kez düzenlediği Architizer A+ Awards’da RÖNESANSǀBİZ binası ile “Mimarlık + Sürdürülebilirlik Mansiyon Ödülü”ne layık görüldü!

İşte ünlülerin lüks banyoları!

Gösteri dünyasının ünlüleri özenle döşenmiş evlerinin yanı sıra banyoların tasarımına da özen gösteriyor. İşte ünlülerin birbirinden lüks tasarım banyoları..

Metsan Nexus’un iç tasarımı Eric Kuster'e emanet!

Metsan Nexus’un iç tasarımını üstlenen Metsan Mimari Tasarım, bu alanda dünyanın önde gelen isimlerinden biri olan ünlü tasarımcı Eric Kuster ile işbirliği yapıyor.

Serap Korkmaz ve AKSU/SUARDI'den mimari tasarım ortaklığı!

SMD Studio’nun kurucusu iç mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısı Serap Korkmaz, Milano merkezli dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI ile mimari, iç mimari ve endüstri ürünleri tasarımlarında proje ortaklığı yapıyor.

Bursa’da 3 günlük tasarım ve inovasyon maratonu başladı!

Ekonomi Bakanlığı desteği ve TİM koordinatörlüğünde BTSO, UTİB ve OİB ev sahipliğinde dün başlayan “Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları” ünlü guruları bir araya getirdi.

Bursa'da İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları başladı!

Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları başladı. Etkinlik kapsamında dünyaca ünlü inovasyon ve tasarım gurularını Bursa’da bir araya geldi.

Flou'nun Türk tasarımı Natevo Koleksiyonu Türkiye'de!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner'in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi.

İnegöl'de Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi açılacak!

Mobilya Tasarım ve Rekabet Merkezi Cumartesi günü saat 1100'de açılacak. Bursa Ahnira Otel'de BTSO ev sahipliğinde düzenlenecek Gala yemeğine dünyaca ünlü tasarımcı Karim Rashid de katılacak.

Karabağlar’da Kent Tasarım Atölyesi kuruldu!

Karabağlar Belediyesi, Kent Tasarım Atölyesi'ni (KETA) kurdu. Atölyenin ilk toplantısına katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, " Gençlerin görüş ve önerileri bu atölyelerde tartışılacak " dedi

ünlülerin tasarım banyoları Haberi

ünlülerin tasarım banyoları

Şimdi şu fotoğrafa dikkatlice bakın lütfen! Ayrıntılar size de ilginç geliyor büyük olasılıkla. Bir şömine, şöminenin hemen üzerinde asılı bir tablo, bir koltuk, pencerelerde perdeler. Buraya kadar tamam. Özenle döşenmiş büyük bir salona ya da oturma odasına benzetilebilir. Ama ya ortadaki küvete ne demeli ! 


O da normal. Çünkü burası ünlü bir şarkıcının banyosu. Ve o ünlü bu konuda tek örnek değil. Gösteri dünyasının ünlülerinin yatak odaları diğer birçok kişinin evinin oturma odasından bile daha büyük ve özenle döşenmiş. 





Burası beyazperdenin efsane sarışını Marilyn Monroe'nun bir zamanlar New York'ta yaşadığı dairenin banyosu. 


Özel duvar kağıtları ve süslemeleri bir yana sadece küveti bile burayı görkemli bir hale getirmeye yetiyor. Küvete ulaşan basamaklar da mermerden yapılmış. Duvardaki boydan boya ayna da dikkat çekiyor.