06 / 05 / 2024

ünsal kara

ünsal kara

Mertsu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 14 Ocak Ocak 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Ünsal Kara ve Melek Karcı ortaklığıyla kuruldu...

Bornova Karaçam özel eğitim tesisi imar planı askıda!

İzmir Bornova İlçesi, Karaçam Mahallesi'nde 23 bin 178 metrekare alanda Özel Eğitim Tesis Alanı 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun yüzde 92'si tamamlandı!

Ankara'da bulunan ve taşınacağı Isparta'da 3 milyon metrekarelik alanda inşa edilen Kara Havacılık Okulunun yüzde 92'si tamamlandı. Okulda 58 bina, 2 eğitim uçağı pisti ile teknik uygulama ve bakım için 4 hangar bulunuyor.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun yüzde 92'si bitti!

Ankara'da bulunan ve taşınacağı Isparta'da 3 milyon metrekarelik alanda inşa edilen Kara Havacılık Okulunun yüzde 92'si tamamlandı.

Kepez Ünsal Mahallesi'nde gecekondu sorunu çözüldü!

İmar düzenlemeleriyle çehresi değişen Ünsal Mahallesi’nde miting düzenleyen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi içinde kalan gecekonduculara müjde verdi.

Ergene Kara Boru Hatları İhalesi'ne 7 teklif!

Ergene Havzası OSB müşterek atık su arıtma tesislerinde arıtılmış atık suların, Marmara Denizine deşarjını sağlayacak toplama hatları ve derin deşarj sistemi olan, Kara Boru Hatları İhalesi gerçekleşti.

Isparta Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar başladı!

Isparta'da 6 milyon metrekare alanda yapımı devam eden, Bakanlıkla yapılan sözleşme gereği inşaatına ara verilen Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar başladı. Tuğrul Öğrüce: "Okul, İsparta ekonomisine de büyük katkı sağlayacak" dedi.

Geyve Karaçay Köprüsü açılıyor!

Geyve Karaçay Köprüsü’nün dolgu ve cephe çalışmalarının ardından trafiğe açılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Geyve’miz mimarisiyle büyük beğeni kazanacak yeni köprüsüne kısa süre içerisinde kavuşacak" dedi

Cem Kara Nakkaş Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Nakkaş Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Nakkaş Mahalle Muhtarı Zafer Öztürk ve vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Cem Kara, talepleri de yerinde dinledi.

Mehmet Süleyman Kara kimdir?

Bolu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Süleyman Kara kimdir? Mehmet Süleyman Kara, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Süleyman Kara, ne zamandan beri Bolu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Hasan Kara: Kilis'in yaşam kalitesini yükselteceğiz!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Gazetemize yaptığı açıklamada, "Kilis e hizmet için var gücümüzle çalışıyoruz. İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak için gereken ne varsa yapacağız".

Hatay Büyük Karaçay Barajı inşaatında heyelan meydana geldi!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yapımı devam eden Büyük Karaçay Barajı inşaatında dolgu çalışmaları sırasında meydana gelen heyelanda, 2 kişi toprak altında kaldı.

Kadir Kara: Türkiye'deki en büyük kentsel dönüşüm Osmaniye'de!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, kentsel dönüşüm konusunda, yerel yönetimlerin de etkin bir şekilde devrede olması gerektiğini söyledi.

Yunus Emre Kara kimdir?

İç Mimar Yunus Emre Kara kimdir? Yunus Emre Kara, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Yunus Emre Kara, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Yunus Emre Kara...

ünsal kara Haberi

ünsal kara

20 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, ikamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) gibi işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Maltepe Fındıklı Mahallesi Atatürk Caddesi NO: 15/3 adresinde faaliyete geçirildi. 14 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ünsal Kara ve Melek Karcı ortaklığıyla...