29 / 04 / 2024

ünülüler

ünülüler

Son yıllarda sanat dünyasının ünlü isimleri birikimlerini turizm sektöründe değerlendiriyor. Daha çok otel işletmeciliğini tercih ediyorlar. Bazıları doğayla iç içe olmak için kimi ise çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirterek bu işe yöneliyor...

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Kira artışları ölüm riskini artırıyor! Gelirinin yarısını kiraya harcayanların ölüm ihtimali yüzde 9 daha çok!

ABD'de sürdürülen bir araştırmaya göre, gelirinin yarısını kiraya harcayan insanların ölüm ihtimalinin yüzde 9 daha çok olduğu belirlendi. İşte o araştırma ile ilgili detaylar...

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü.

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ne kadar oldu? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatı...

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici son dönemde ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor. O nedenle Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Peki Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyat listesi.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası'ndan çiftçilere büyük destek! Modern basınçlı sulama sistemi için düşük faizli kredi imkanı! 

Ziraat Bankası, Modern Basınçlı Sulama Kredileri kapsamında çiftçilere büyük destek sağlıyor. Peki modern basınçlı sulama sistemleri neler?

Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici en uygun fiyata nerede satılıyor, özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfağında çok amaçlı bir pişirici olsun isteyenler sizin için Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ürününü araştırdık ve en ucuza alacağınız yerleri listeledik. İşte fiyat listesi..

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Kardeşler Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tansu Erdoğan tarafından kuruldu.

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı? Bugün AVM'ler kaçta açılacak 2022? Kurban Bayramı AVM çalışma saatleri 2022!

Kurban Bayramı'nın ilk gününde alışveriş yapmak ve AVM'ye gitmek isteyen vatandaşlar, AVM çalışma saatlerini araştırıyor. Peki, bayramın ilk günü AVM'ler açıkmı? Bugün AVM'ler açık mı 2022? AVM'ler bayramda açık mı? Bayramdan sonra AVM'ler açık mı? İşte detaylar..

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

ünülüler Haberi

ünülüler

Son yıllarda sanat dünyasının ünlü isimleri birikimlerini turizm sektöründe değerlendiriyor. Daha çok otel işletmeciliğini tercih ediyorlar. Bazıları doğayla iç içe olmak için kimi ise çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirterek bu işe yöneliyor. İşte otelci ünlüler.


Mutfak ondan sorulur


Televizyoncu Yasemin Bozkurt, Çeşme Alaçatı’da  10 odalı butik otel yaptırdı. Otelin yönetimini, yıllarca ABD’de eğitim gören turizmci oğlu Yiğit Bozkurt’a devreden ünlü sunucu, mutfağın tek hakiminin kendisi olacağını söyledi.


İşleri büyüttü


Tür­kü­cü İz­zet Yıl­dız­han 7 ay ön­ce İz­mir’de 21 kat­lı 116 oda ve 250 ya­tak­lı Yıl­dız­han Otel ile tu­rizm sek­tö­rü­ne hız­lı gi­riş yap­tı. Hil­ton’la franc­hi­sing an­laş­ma­sı da im­za­la­yan Yıl­dız­han, “Ak­lım­da otel kur­mak yok­tu. Ma­ne­vi bir me­saj son­ra­sı bu ya­tı­rı­ma ka­rar ver­di­m” de­di.


Çocukluk hayalini gerçekleştirdi


Emre Altuğ, çocukluk hayalini gerçekleştirerek her yaz tatilini geçirdiği Çeşme Alaçatı’da Bay Sako...