17 / 05 / 2024

ünye Alan Cami

ünye Alan Cami

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, geçtiğimiz günlerde gece çıkan yangında kullanılmaz hale gelen Ordu’nun Ünye ilçesi Hızarbaşı Kumarlı Mahallesindeki Alan Camii’nde incelemelerde bulundu.

Üsküdar Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Üsküdar ilçesi, Valide-i Atik Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 16 Mart 2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ünye Belediyesi imarlı arsa satacak! İhalesi 31 Temmuz'da!

Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Yüceler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

Tuzla Merkez'deki 12 bin metrekarelik rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez (Cami)Mahallesi Sınırı İçerisinde Bulunan Yaklaşık 1.20 Hektarlık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çocuk altın künye fiyatları ne kadar? Çocuk altın künye fiyatları kaç TL? Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Çocuklar için en değerli hediyeler arasında yer alan çocuk altın künye fiyatları merak ediliyor. Hem kız hem de erkek çocuklar için olan bu künyelerin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. İşte Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi.

Almanya'da Heilbronn Kent Meclisi cami inşaatı için imar değişikliğine onay vermedi!

Almanya'nın güneyinde yer alan Heilbronn Kent Meclisi, şehir merkezinde cami inşası için sunulan imar değişikliğine onay vermedi. 

Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanı yapılmasına itiraz!

Anıtkabir ile Maltepe Cami arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imarı değiştirildi. Çankaya Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin onayladığı imar değişikliği ile arsa ticaret alanı yapıldı. Komisyon raporlarında binanın kot hariç 7 kat yükseklik olacağı söylendi. 

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Kuzey Ormanları Savunması'ndan Beykoz'daki ormanlık alanın imara açılmasına tepki!

Kuzey Ormanları Savunması, Beykoz’da 111 bin metrekarelik ormanlık alan imara açılmasına tepki gösterirken, "Binlerce ağacın kesilip yerine villa, AVM ve cami yapılmasında bir kamu yararı göremiyoruz" açıklamasında bulundu.

Çanakkale'deki iki asırlık cami restore edilecek!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Kumarlar köyünde yer alan ve yaklaşık 2 asır önce inşa edilen cami restore edilecek.

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

ünye Alan Cami Haberi

ünye Alan Cami


Ordu’nun Ünye ilçesi Hızarbaşı Kumarlı Mahallesi’nde bulunan, son zamanlarda yenileme çalışmalarının devam ettiği Alan Cami, gece çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yangın sonrası mahalleye giderek incelemelerde bulundu.


“Elimizden Geleni Yapmaya Hazırız”


Yangının elektrik kontağından çıktığı ile ilgili tahminlerin olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yangının tam sebebinin öğrenilmesi için teknik çalışmaların devam ettiğini belirtti. Mahalle sakinleri ve caminin din görevlisinden bilgiler alan Başkan Çamyar, “ Caminin içinde yenileme çalışmalarının devam ettiği bilgisini aldık. Yenileme çalışmalarında sona gelindiği günlerde maalesef gece çıkan bir yangın sonucu Cami kullanılmaz hale gelmiş. Bizler de yaptığımız incelemelerde ciddi derecede hasar olduğunu ve tekrar kullanımının mümkün olmadığını gördük. Bu noktada caminin yıkılarak tekrar yapılması gerektiğini görüyoruz. Ünye Belediyesi olarak, Caminin...