14 / 05 / 2024

Ünye Bayramca Mahallesinde kentsel dönüşüm

Ünye Bayramca Mahallesinde kentsel dönüşüm

Ünye'nin Bayramca Mahallesi'nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında belediye tarafından alınan arsaların devir töreni gerçekleştirildi.

Ünye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Ünye’nin 3 mahallesinde yaklaşık 40 seneden beri devam eden tapu problemi çözüldü.

Ünye'ye 2,6 milyonluk kapalı pazar yeri!

Ünye Belediyesi yeni Kapalı Çarşı inşaatı tamamlanıyor. Yaklaşık 2 milyon 600 bin liraya mal olan Kapalı Çarşı’da son imalatlar tamamlanmak üzere. 1,5 ay sonra eski pazar yeri esnafının taşınması ile faaliyete geçecek olan yeni kapalı Pazar modern altyapısı ile göz dolduruyor.

Ünye'ye oto galericiler sitesi inşa edilecek!

Ünye’de faaliyet gösteren oto galericiler Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yapılması planlanan yeni Oto Galericiler Sitesi’nde faaliyet gösterecek.

Ünye Burunucu'daki futbol ve basketbol sahası yenilendi!

Ordu ilinde sporun ve sporcunun gelişimine katkı sağlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye Burunucu Mahallesi’nde bulunan basketbol ve futbol sahasının onarımını yaparak gençlere daha sağlıklı bir ortamda spor yapabilme imkânı sundu.

Ünye ve Fatsa'ya içmesuyu barajları inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’nun en yoğun nüfuslu ilçelerinden olan Ünye ve Fatsa’nın içme suyu sorununu çözmeye hazırlanıyor.

Ünye'ye havuz müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye ilçesinde yaşanan doğal gaz sorununu mahkemeden çıkardıkları ara kararla çözüme kavuşturduklarını söyledi Yılmaz Ünye ilçesine bir de havuz müjdesi verdi.

Ünye Rüzgarlı Sokak'ta yıkımlar başladı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Ünye Flash Radyo’da gündeme dair açıklamalar yaptı. Başkan Çamyar, Rüzgarlı Sokak’tan, ticaret merkezine, doğalgazdan Ünye Kalesi’nin restorasyon çalışmalarına kadar merak edilen birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Ünye'ye müjde üstüne müjde!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Eskikızılcakese’de yapmayı planladıkları çöp ayrıştırma tesisini başka yere yapacaklarını açıkladı.

Ünye doğalgaza kavuşuyor!

Ünyelilerin uzun zamandır beklediği müjdeli haber, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’dan geldi. Başkan Yılmaz, Ünye ilçesine doğal gaz verilmesinin önündeki engelin aşıldığını ve yılbaşına kadar ilçeye doğal gazın getirileceğini söyledi.

Ünye Saraçlı Mahallesi Muhtar Evi açıldı!

Ünye’de mahalle muhtarlarına daha iyi hizmet verebilmek adına muhtar evi sözü veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözünü tutarak Çınarlık ve Kaledere mahalleleri muhtar evinin ardından Saraçlı Mahallesi Muhtar evini açtı.

Ünye, doğalgazla 2017'de buluşacak!

Ünye’de kamuoyunun merakla beklediği doğalgaz kullanımı ile ilgili Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, basınç düşürme tesisinin yeri ile alakalı şahıs arazisi problemi yüzünden önümüzde ki yıl ancak kullanılmaya başlanabileceğini söyledi.

Ünye Fevzi Çakmak Mahallesi cazibe merkezi oluyor!

Yerel seçimler öncesi Fevzi Çakmak Mahallesi ile ilgili “Yıllardır ihmal edilen bu mahallemiz cazibe merkezi olacak” diyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, göreve geldiği günden bu yana mahalle ile ilgili birçok projeyi hayata geçiriyor.

Ünye'deki Orta Çarşı için imzalar atıldı!

Ünye Belediyesi’nin Kültür Yolu Projesi kapsamında yer alan “4 arasta 1 Orta Çarşı” projesinde imzalar atıldı. İmza törenine Orta Çarşı esnafı da katıldı.

Ünye Bayramca Mahallesinde kentsel dönüşüm Haberi

Ünye Bayramca Mahallesinde kentsel dönüşüm

Devir töreninde vatandaşlar endişelerini dile getirirken, Başkan Çamyar kimsenin mağdur edilmeyeceğini ifade etti. Bayramca Mahallesi'nde belediye tarafından alınan arsaların devir töreni, başkanlık makamında gerçekleştirildi. Başkan Çamyar konuşmasında vatandaşlara müsterih olmalarını ve proje sonunda kaloriferli evlerde oturacaklarını söyledi. 



Hemşerilerimizi Hiçbir Şekilde Mağdur Etmeyeceğiz 


Arsaların devrinin ardından konuşan Başkan Çamyar; "30 Mart Belediye Seçimleri öncesinde Bayramca'da düzenlenen mitinglerde Bayramca'da oturan vatandaşlar mağd uriyetlerinin giderilmesini istemişlerdi. Bizlerde sizlerin bize vermiş olduğu yetisi çerçevesinde bu bölgedeki tapu malikleriyle görüşmeye, istişareye yapmaya başladık. Kendileriyle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda belirli bir bölgeyle anlaşmaya vardık Geri kalan hissedarlar ile yakın bir zamanda yargı yolunu kullanarak ya da belediyenin yapmış olduğu imar uygulaması ile bir çözüm üretmeye çalışacağız. Biz bu bölgede yaşayan hemşerilerimizi hiçbir şekilde mağdur etmeyeceğiz. O bölgede...