12 / 05 / 2024

Ünye Belediyesi ile TSE asansör protokolü imzaladı mı

Ünye Belediyesi ile TSE asansör protokolü imzaladı mı

Ünye Belediyesi, Yaşanan asansör kazalarının önüne geçilmesi ve vatandaşların sağlıklı bir şekilde yaşaması için Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği gereği TSE ile protokol imzaladı.

Üsküdar Belediyesi, Şile'deki konut imarlı arsayı satıyor! Arsa arayanlar şimdi bakın!

İstanbul Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Şile ilçesi, Domalı Mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şile'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ünye Belediyesi imarlı arsa satacak! İhalesi 31 Temmuz'da!

Ordu İli Ünye Belediye Başkanlığı, Ordu Ünye Yüceler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak.

Şile Balibey Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şile ilçesi, Balibey Mahallesi, 42 ada, 120 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatını askıya çıkardı. İşte detaylar...

Ordu Ünye'ye raylı sistem hattı geliyor!

Ordu Ünye'nin önemli yerlerinden biri olan Ünye Kalesi'ne raylı sistem hattı geliyor. Ünye Belediyesi'nin hazırladığı projeye  Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan onay geldi.

Şişli Belediyesi ile AKUT Vakfı arasında protokol imzalandı!

İstanbul Şişli Belediyesi ilçe genelinde afet ile mücadele etmeye devam ediyor. Belediye bu çalışmalar dahilinde AKUT Vakfı ile protokol imzaladı.  

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Ordu'da kıyılarda imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hukuksuz, imara aykırı yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar yıkılıyor.

İBB ve Adalar Belediyesi arasında 'gecekondu' tartışması!

Adalar Belediyesi ile İBB Meclisi arasında 'gecekondu' kavgası yaşandı. Büyükada’da bulunan iş yeri bir süredir Adalıların tepkisini çekiyordu.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Ant Yapı Apex Projesi'nde Londra Haringey Belediyesi ile işbirliği!

Londra'nın Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra Belediyesi, Londra Haringey Belediyesi, Enfield ve Kuzey Doğu Kolej ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir işbirliğine imza attı...

Ünye Uniport AVM'deki iş yerlerinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantıda Uniport AVM'deki iş yerlerinin durumu da konuşuldu.

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Çatak Belediyesi ile Tapu Kadastro iş birliği yaptı!

Çatak Belediyesi ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü arasında Tapu ve Kadastro Paylaşım Sistemi (TAKPAS) üzerinden ihtiyaç duyulan verilerin paylaşımıyla ilgili iş birliği yapıldı. 

Ünye Belediyesi ile TSE asansör protokolü imzaladı mı Haberi

Ünye Belediyesi ile TSE asansör protokolü imzaladı mı


Ünye Belediyesi, Yaşanan asansör kazalarının önüne geçilmesi ve vatandaşların sağlıklı bir şekilde yaşaması için Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği gereği TSE ile protokol imzaladı. Protokol, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve TSE Ordu temsilcisi Şükrü Kömerik tarafından imzalandı. İmzalanan protokol gereği Ünye sınırlarında bulunan apartman ve site asansörlerinin bakım ve kontrolü TSE uzmanları tarafından yapılacak.


“Amacımız, Asansör Kazalarının Önüne Geçmek”


Dünya genelindeki iş kazaları oranlarına bakıldığında Türkiye’nin iç açıcı noktalarda olmadığını ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Son dönemlerde ciddi düzenlemeler ve önlemler alınmasına rağmen çalışanlarımızın iş güvenliği önlemlerini almamasından kaynaklı kazalar yaşanmaya devam etmekte. Biz, asansör kazalarının önüne geçebilmek vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde yaşamasını hedeflemekteyiz. Bir önceki yıl başka bir firmayla anlaşıp Ünye’mizdeki asansörlerin tamamı denetlendi ve hangisinin kullanılabilir hangisinin...