29 / 04 / 2024

Ünye Çimento toplantı sonucu

Ünye Çimento toplantı sonucu

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ünye Çimento 2013 yılı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

OYAK’ın 5 çimento şirketi birleşti!

OYAK, üyelerine sürdürülebilir yüksek nema sağlama hedefiyle halka açık 5 şirketi; Adana Çimento, Bolu Çimento, Aslan Çimento, Ünye Çimento ve Mardin Çimento’yu, “OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.” adı altında bir araya getirdi.

Tevfik Bilgin, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Nuh Çimento'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tevfik Bilgin'in seçilmelerine karar verdi.

Tamer Saka Akçansa Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Akçansa Çimento'nun 25 Mart tarihli Yönetim Kurulu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Sn. Tamer Saka, Başkan Yardımcılığına Sn.Hayrullah Hakan Gürdal görevlendirildi...

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Sabancı Holding Çimento Grubu Cement Day'de buluştu!

Sabancı Holding Çimento Grubu, Akçansa ve Çimsa ile temsil ettikleri çimento sektöründe bulunan vizyon ve misyonunu iş ortaklarıyla paylaşmak için bu yıl ilk kez “Cement Day” isimli bir toplantıda bir araya geldi.

Dr. Tamer Saka, TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Başkanı oldu!

Dr. Tamer Saka, 26 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşen TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Meclis toplantısında Başkan olarak seçildi.

Çimento Sektörü İş Hukuku Buluşmaları'nın ilki gerçekleşti!

ÇEİS, “Çimento Sektörü - İş Hukuku Buluşmaları” toplantısının ilki sektörün ve sektör paydaşlarının katıldığı törenle gerçekleşti.

Ünye yatırımları masaya yatırıldı!

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın girişimleriyle, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye’de yaptığı ve yapacağı yatırımlarla ilgili bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ünye Uniport AVM'deki iş yerlerinin kira sözleşmesi feshedildi!

Ünye Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin başkanlığında yapıldı. Toplantıda Uniport AVM'deki iş yerlerinin durumu da konuşuldu.

Ankara'da çimento bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), şeffaf yönetim anlayışına uygun olarak kamu görevlileri için “Kamu Kurumları için Çimento Sektörü Brifingi ve Saha Ziyareti” adıyla Limak Anka Çimento Fabrikası’na bir ziyaret düzenledi.

Türk çimento sektörü 2018 yılında 614 milyon dolarlık ihracata ulaştı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısında, Çimento Sektörü 2018 yılı değerlendirmeleri ve 2019 yılı beklentilerinin yanı sıra sektör önceliklerini paylaştı. 

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Ünye Çimento toplantı sonucu Haberi

Ünye Çimento toplantı sonucu

Ünye Çimento 2013 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı. 


Alınan kararlar;


1-Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Vergi Usul Kanununa göre hazırlanan Bilanço ve Gelir Tablosu onaylandı.

2-Yönetim Kurulu Üyeleri ayrı ayrı ibra edildi.

3-Kar dağıtım politikası onaylandı.

4-Yönetim Kurulu Üye adedi 6 (Altı) olarak belirlendi ve yeni Yönetim Kurulu üyeleri seçildi.

5-Şirketin 2014 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. (A Member Firm of Ernst&Young Global Limited) seçildi.

6-Genel Kurul Çalışma Esas ve Usullerine ilişkin İç Yönergenin güncel hali kabul edildi.

7-Bağış ve yardım politikası onaylandı.

8-2014 yılında yapılacak bağışların sınırı belirlendi.

9-Ücretlendirme politikası onaylandı.

10-Bilgilendirme Politikası...