27 / 07 / 2024

ünye çivisiz mescit nerede

ünye çivisiz mescit nerede

Mimarisi İkizce Laleli Cami’den örnek alınan çivisiz mescit, eski tarihi evler gibi çivi kullanılmadan inşaa ediliyor. Bu mescidin özellikle Ramazan ayında gelen vatandaşlara en iyi hizmeti vermesi hedefleniyor...

Ünye Kültür Sarayı için yer teslimi yapıldı!

Ünye’de, Büyükşehir Belediyesi ve Ünye Belediyesi tarafından yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları ile şehir adeta şantiye alanına döndü. İşte Ünye projelerinde son durum...

Gönye Tasarım'dan çevreci iç mekanlar!

Pek çok markalı projenin iç mekanlarına imza atan Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.

Gönye Tasarım gayrimenkul projelerinde çevreci iç mekanlar yaratıyor!

Bugüne kadar Leed ve Bream sertifikası almaya hak kazanmış Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.

Gönye Tasarım lüks projelerde sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, çevreci bir bakış açısını tasarımlarına entegre ederek kullanıcılara sürdürülebilir yaşam tarzları öneriyor.

Ünye Belediye Ticaret Merkezi projesinde son durum!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yer teslimi yapıldıktan sonra çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Belediye Ticaret Merkezi projesinde incelemelerde bulundu.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Ordu Ünye'ye yüzme havuzu müjdesi!

Ünye’de inşaatı devam eden Gençlik Merkezini yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Bakanlıkla yaptığı telefon görüşmesi sonrası Ünye’ye Büyükşehir Belediyesi olarak kapalı yüzme havuzu yapacaklarını söyledi.

Ünye Cevizdere Cami açıldı!

Cevizdere Mahallesinde, hayırsever vatandaşlar ve Ünye Belediyesi’nin katkıları ile yapımı tamamlanan 3 katlı Cevizdere Merkez Cami, açılış töreninin ardından dualarla ibadete açıldı.

Ünye'deki metruk binalar yıkılıyor!

Ünye Belediyesi, İlçe genelinde tehlike arz eden ve amacı dışında kullanılan evlerin yıkım işlemlerini devam ettiriyor. Çalışmalar kapsamında yıkılması gereken 14 adet eski ev tespit eden Ünye Belediyesi, bu evlerden 9’unda yıkım işlemlerini sonlandırdı.

Samsun Kuşhane Çivisiz Ahşap Cami'nin restorasyonu başladı!

Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde eski bir mezarlığın ortasında bulunan 14'üncü yüzyıla ait tarihiKuşhane Çivisiz Ahşap Cami'nin restorasyonu başladı. Çivisiz cami 160 bin lira bedelle restore edilecek.

Ünye'nin altyapısı yenileniyor!

OSKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu hatlarında sürdürdüğü bakım, onarım ve yenileme faaliyetlerine Ünye ilçe merkezi Belediye ve Hükümet Caddesi’nde devam ediyor.

Ordu Ünye Gençlik Merkezi 1 yılda tamamlanacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Tabakhane Deresi kenarında yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin inşaatını inceledi. Çamyar 2 milyon 600 bin lira bedelle hayata geçirilen gençlik merkezinin 1 yılda teslim edileceğini söyledi.

İstanbul Florya’da prefabrik mescit yapıldı!

İstanbul Florya’da parka prefabrik mescit yapıldı. CHP’li Ataman konuyu, Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne taşıdı ve de sordu: Bu izni kim verdi?

ünye çivisiz mescit nerede Haberi

ünye çivisiz mescit nerede


Ordu'nun Ünye ilçesinde Atatürk Parkı’nda inşaa edilen Çivisiz Mescid, faaliyete geçmeden ilgi görmeye başladı.


Mimarisi İkizce Laleli Cami’den örnek alınan çivisiz mescit, eski tarihi evler gibi çivi kullanılmadan inşaa ediliyor. Bu mescidin özellikle Ramazan ayında gelen vatandaşlara en iyi hizmeti vermesi hedefleniyor.


Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “Bu asil ve büyük millete hizmet etmeye devam edeceğiz ve bizden sonra gelen arkadaşlarımıza da aynı tavsiyede bulunuyoruz. Ancak bunun bir son olmadığını ifade etmek istiyorum. Bu büyük millete hizmet etmek yolunda aşkımız ve gönlümüzün coşkusu devam etmektedir. Bu konu hiç kimsenin endişesi olmasın. Biz halka hizmeti Hakka hizmet felsefesi ile yürüttük, bundan sonra da yürüteceğiz” dedi.


Çivisiz mescid hakkında olumlu yorumlar yapan Ünye halkı ise şunları söyledi:


Salim Karaağaç: Ahşaptan yapılması göze iyi görünüyor ve...