05 / 05 / 2024

Ünye imar

Ünye imar

Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesi işbirliği ile Ünye'nin imar planları hakkında panel düzenlendi ve panelde imar planları değerlendirildi.

Ünye Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel yaptığı açıklamada "Vatandaşlarımızın ileride mağdur olmamaları için yapı kayıt belgelerini muhakkak almalarını istiyoruz. İmar barışına yanaşmayanlar telafisi mümkün olmayan zararlar görebilir." şeklinde konuştu.

Turizm imar planı Bakanlığın üzerinden yapımalı!

Ünye Belediyesi, bu yıl ikinci kez EMİTT’e katıldı. Başkan Ahmet Çamyar, "Turizm imar planı ile ilgili bu planın Kültür ve Turizm Bakanlığı üzerinden yapılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi. 

Ünye'de Şehircilik ve Planlama Paneli düzenlendi!

Ünye'de "Şehircilik ve Planlama" konulu bir panel düzenlendi. Panelde, Ünye'nin 5 bin yıllık imar planı çalışmaları değerlendirildi.

Ünye’nin 1970 yılından bu yana sağlıklı bir imar planı yok!

Ünye’nin 5 binlik imar planını hazırlayan ekipte yer alan Şehir Plancısı Yılmaz Açan, "Ünye’nin 1970 yılından sonra bütün olarak yapılmış, bir imar planı ne yazık ki yok. " dedi.

Ünye'de imar planları değerlendirildi!

Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesi işbirliği ile Ünye'nin imar planları hakkında panel düzenlendi ve panelde imar planları değerlendirildi.

5 binlik imar planı çalışması Ünye'nin geleceğine ışık tutacak!

Ünye TSO'nun bünyesindeki iş adamları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, kentteki çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Tarihi adımları bir bir gerçekleştiriyoruz" dedi.

Isparta'da imar plansız konut yapılması su baskınına neden oldu!

DSİ 18. Bölge Müdürü Acu: ''Yapılan incelemede, derelerin üzerinin tamamen kapatıldığı ve imar planına işlenmeyerek yerleşime açılıp konut ve yol yapıldığı tespit edildi''

Ünye Çimento yönetim kurulunda değişiklik!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Semerci ve Mustafa Serdar Ekizoğlu'nun istifaları kabul edildi.

Bağcılar’da imar artışına onay çıktı!

Kentsel dönüşüm projesini cazip kılacak adımla Bağcılar’da bin metrekare ve üzeri parsellerde yüzde 10’dan 30’a kadar imar artışına onay çıktı.

Ataşehir halkı 1/5000'lik imar planı reddini protesto etti!

Ataşehir halkı Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde 3,5 yıldır 1/5000’lik imar planlarının onaylanmamasını protesto etti

Karsusan Karadeniz Su Ürünleri'nde imar değişikliği!

Karsusan Karadeniz Su Ürünleri'nin Trabzon Yomra'daki arsasında imar değişikliği yapıldı.

Ünye Çevreyolu inşaatı yeniden başlıyor!

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye'de yapımı duran çevreyolu ve Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu inşaatının yeniden başlayacağını söyledi.

Ataşehir imar planlarının onaylanmaması protesto edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Ataşehir’in 1/5000’lik imar planlarını onaylamaması 14 Eylül Cuma günü saat 12.45’de Saraçhane Parkı’nda Ataşehir Belediye Başkan Battal İlgezdi ve Ataşehirliler tarafından protesto edilecek

Ünye imar Haberi

Ünye imar

Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesi işbirliği ile ilçenin imar planları hakkında geniş katılımlı bir panel gerçekleştirildi. AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, muhtarlar, Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri ve şehir plancılarının katılım gösterdiği toplantıda Ünye’nin 5 binlik imar planları çalışmaları ve hem tarihi hem jeopolitik hem de kültürel öğeleriyle birlikte daha yaşanılabilir kent kimliği oluşturma noktasında fikirler tartışıldı.


“Ünye’nin 1970 yılından bu yana sağlıklı bir imar planı yok”

Ünye’nin 5 binlik imar planını hazırlayan ekipte yer alan Şehir Plancısı Yılmaz Açan yaptığı konuşmada, “Bir yıl önce Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye Belediye Meclisine yetki vermesiyle Ünye’nin nazım imar planını çalışmaya başladık. İmar planı için bütün kurum görüşlerini tamamladık. Bir tek...