29 / 04 / 2024

ünye kampüs projesi

ünye kampüs projesi

Ankara’ya giden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar "Bizim tahmini kamulaştırma bedelimiz 5 Milyon TL idi, genel müdürümüz bölge müdürüne 5 milyonluk rakamın hemen aktarılması ile ilgili sözü de vermiş oldu" dedi

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Yeni yapılacak 25 şehir hastanesi ve sağlık kampüsü projesi!

"Vakit Türkiye Vakti" sloganıyla 2018 seçim beyannamesini açıklayan AK Parti önemli kalkınma projelerini açıkladı. AKP hükumeti KÖİ yöntemi ile 21 şehir hastanesi ile sağlık kampüsü yapmayı planlıyor...

İş dünyası Premier Kampüs Ofis'i sevdi!

Türkiye’nin ilk Kampüs Ofis projesi, konusunda dünya lideri şirketleri ile beraber, eğitim alanının en prestijli markalarından biri olan Bilgi Üniversitesi’ne de ev sahipliği yapacak

İnegöl Üniversitesi'ne kampüs alanı projesi!

Bursa Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu'nun alanı içerisinde kalan atıl binaların yıkımı gerçekleşti. Bölgede kampüs alanının oluşturulması için düğmeye basıldı.

Efeler'deki Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi!

Aydın Efeler’deki mevcut dört lisenin taşınacağı ve 162 dönüm arazi üzerinde kurulacak Eğitim Kampüsü Projesi’nden vazgeçildi.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü görücüye çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın özel şirket desteğiyle Bayraklı’da yapımına başladığı kampüs hastane projesi görücüye çıktı. Proje, 26 Ekim’de Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda incelenecek ve değerlendirmeye alınacak.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü'ne en iyi proje ödülü!

YDA Group'un inşa ettiği 1583 yataklı "Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü" projesi uluslararası ödüle layık görüldü. Proje, EMEA Finance Awards 2015'te "En İyi PPP Projesi" ödülünü kazandı.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü üst geçit projesi çalışmaları başladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek planlanan üst geçit projesi için inşaat çalışmalarına başlandı.

Erzurum Sağlık Kampüsü 29 Ekim 2017'de açılacak!

Kış sebebiyle inşaatın durduğu Sağlık Kampüsü Projesi'yle ilgili bilgi veren Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, 29 Ekim 2017'de açılması planlanan hastane için hastane yöneticilerinden oluşan bir heyet kurduklarını söyledi.

Derince’ye kampüs okul projesi geliyor!

D-100’ün kenarında eğitim veren Derince Anadolu Lisesi ile Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu, Sırrıpaşa Mahallesi’nde yapılması planlanan kampüs okul projesine dahil edilecek.

Niğde Kız Kampüsü açılış için gün sayıyor!

Niğde Merkez Kırbağları mevkinde yapımı tamamlanan Niğde Kız Kampüsü 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci döneminde hizmete açılıyor.2300 kız öğrenciye hizmet verecek kampüs Türkiye’nin örnek projesi olma özelliği taşıyor.

Dünyanın ilk Akıllı Kampüs projesi hayata geçiyor!

Hacettepe Teknokent Dünya’da bir ilke imza attı ve Dünyanın ilk Akıllı Kampüs projesini hayata geçiriyor. 1,5 yıllık emeğin sonucu olan proje ile Hacettepe Teknokent böylelikle kendi enerjisini kendisi üreten bir eko sistem oluşturmayı başardı.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü için üst geçit projesi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek için üst geçit projesi hayata geçiriliyor.

ünye kampüs projesi Haberi

ünye kampüs projesi


Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, makamında gerçekleştirdiği basın toplantısıyla Ankara ziyaretlerini değerlendirdi. Ankara’da birçok önemli konuyu görüştüklerini belirten Başkan Çamyar, gençlik merkezi projesi için zemin etüt çalışmalarının bitirildiğini, ihaleye çıkıp iki ay içinde çalışmaların başlayacağını ifade etti.


Perşembe günü Ankara’ya giderek, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş başta olmak üzere çeşitli makamlara ziyaretlerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ankara dönüşü basın toplantısı düzenleyerek ziyaretleri değerlendirdi.  Ziyaretlerin temel amacının Tabakhane Deresi’nin batı yakasındaki kamulaştırma çalışmalarıyla ilgili olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, kamulaştırma için 5 milyon TL’lik ödenek alındığını belirtti.


Kamulaştırma İçin 5 Milyonluk Ödenek Ayrıldı


Başkan Çamyar konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ile birlikte Karayolları Genel Müdürümüz Mehmet Cahit Turhan ile...