05 / 05 / 2024

ünye Orta Çarşı imza

ünye Orta Çarşı imza

Ünye Belediyesi’nin Kültür Yolu Projesi kapsamında yer alan “4 arasta 1 Orta Çarşı” projesinde imzalar atıldı. İmza törenine Orta Çarşı esnafı da katıldı.

Arçelik dev satın almada sona yaklaştı! AB'den onay çıktı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Arçelik'in Whirlpool'un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki ev aletleri faaliyetlerini satın almasına onay verdi. İşte tüm detaylar...

Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası'nda tarih belli oldu! Detaylar peş peşe açıklanıyor! Ev alacaklar kaçırmayın!

Dar gelirlilere yönelik hayata geçirilen sosyal konut projesinin ardından, "Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası" da 4 Ocak Çarşamba günü kamuoyuna açıklanacak. İşte ayrıntılar...

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

Çarşamba Ortaöğretim Eğitim Kampusu tamamlanıyor!

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar yaptığı açıklamada “Yeşilırmak kıyısında inşaatları devam eden Ortaöğretim Eğitim Kampusu ile ilçemiz, Ülkemizin örnek yatırımlarından birine daha kavuşuyoruz.” diye konuştu.

Ant Yapı'nın acı günü! Ali Yaşar Yılmaz vefat etti!

Ant Yapı'nın Ant Yapı'nın ortağı Hasan Hüsnü Yılmaz'ın oğlu Ali Yaşar Yılmaz vefat etti. Ant Yapı taziye ilanı yayınladı.

Çarşamba Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık bina!

Çarşamba Belediyesi tarafından Orta Mahalle'deki bodrum + 7 katlı bina 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak..

Ünye'nin dördüncü muhtar evi açıldı!

Ünye Belediyesi'nin Orta Yılmaz Mahallesi’nde hayata geçirdiği Muhtar Evi gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Ünye Kapalı Çarşı için son ihale yapıldı!

Ünye’de mevcut pazaryerinde yapılacak yeni meydan ve kültür sarayı projesi nedeniyle esnaflar için yeni inşa edilen ve 246 adet işyerinden oluşan Kapalı Çarşı’nın 4 oturumdan meydana gelen son ihalesi Ünye Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi.

Ünye Yeni Çarşı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Ünye’nin en önemli sorunlarından biri haline gelen eski pazaryeri ile ilgili yeni inşa edilen Kapalı Çarşı ile ilgili ihalenin ilk bölümü bugün gerçekleştirildi.

Zile'ye 19 milyonluk arıtma tesisi!

Zile Belediyesi Orta çay yakınlarında 20 bin metrekare alan üzerinde 2017 yılı içerisinde tamamlanacak olan Atık su arıtma tesisi inşaatının yüzde 70’ni tamamladı.

Rize Eski Orta Camii'nin taşınması için imzalar atıldı!

Çarşı mahallesinde bulunan ve 1737 yılında yapılan Eski Orta Camii'nin, Yeniköy mahallesinde yapılan Kentsel Dönüşüm alanına taşınması için Rize Belediyesi ile ihaleyi alan ilgili firma arasında imzalar atıldı.

Ünye Ticaret Merkezi 2018'de tamamlanacak!

Ünye’de değişim ve dönüşüme devam eden ve kentin her noktasında başarılı çalışmalara ve projelere imza atan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, en önemli projelerden biri olan ticaret merkezi inşaatından incelemelerde bulundu

Ünye'de orta çarşı projesi sürüyor!

Ünye Belediyesi’nin tarihi dokuyu yeniden canlandırmak ve ilçenin turizm ve ticaret hayatına katkıda bulunması adına başlattığı projelerden biri olan “4 Arasta 1 Orta Çarşı” projesinin alt yapı çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı.

ünye Orta Çarşı imza Haberi

ünye Orta Çarşı imza


Ünye Belediyesi’nin turizm alanında önemli bir projesi olan Kültür Yolu Projesi hızla devam ediyor. Ünye Belediyesi proje kapsamında Ünye’de bulunan tarihi ve turistik yapıları yeniden ayağa kaldırarak kentin turizmine ve ekonomisine kazandırmaya devam ediyor.


Projenin en önemli ayaklarından biri olan “4 Arasta 1 Orta Çarşı” projesi de bunlardan birisi. Proje kapsamında Ünye’nin eski çarşı kültürünün en önemli noktası olan tarihi arastalar ve orta çarşı yeniden hayat buluyor. Orta Çarşı ile ilgili 32 binanın tarihi dokuya uygun şekilde giydirilmesi ile ilgili imza töreni Ünye Belediyesi’nde gerçekleştirildi.


Ünye Belediyesi’nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Ünye her geçen gün tarihine ve kültürüne sahip çıkmaya devam ediyor. Bir taraftan kentin genel görünümünü değiştirirken, diğer taraftan da tarihimize ciddi şekilde yatırım yapamaya devam...