07 / 05 / 2024

ünye Tabakhane Deresi ıslah

ünye Tabakhane Deresi ıslah

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık ile birlikte Tabakhane Deresi’nde devam eden ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

Ordu Ünye Gençlik Merkezi 1 yılda tamamlanacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Tabakhane Deresi kenarında yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin inşaatını inceledi. Çamyar 2 milyon 600 bin lira bedelle hayata geçirilen gençlik merkezinin 1 yılda teslim edileceğini söyledi.

Ünye Tabakhane Deresi ıslah ediliyor!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık ile birlikte Tabakhane Deresi’nde devam eden ıslah çalışmalarını yerinde inceledi.

Orhan Gümrükçüoğlu dönüşüm çalışmalarını değerlendirdi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı ilk toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi, Başkan Gümrükçüoğlu toplantıda Tabakhane Deresi’nin üzerinin açılacağını söyledi...

Ünye Belediyesi'nden parsel takası!

Ünye Belediyesi Kaledere Mahallesinde 112 Acil istasyonun bulunduğu alan ile Tabakhane Deresi kenarında mülkiyeti Ünye Belediyesine ait olan parsellerin takas etti.

Ahmet Çamyar: Ünye'nin kangren olan sorunlarına neşter atıyoruz!

Ahmet Çamyar, 9 bakanlık dolaştıklarını belirterek Ünye Gençlik Merkezi, Ünye Devlet Hastanesi, Milli Eğitim Yatırımları, Minibüs Garajı, Kentsel Dönüşüm, Tabakhane Deresi, Organize Sanayi gibi önem arz eden konuları görüştüklerini söyledi.

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane 41 konut başvuruları başladı!

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane 41 konut başvuruları başladı. Daire fiyatlarının 132 bin 603 TL ile 229 bin 607 TL arasında değiştiği projede kura çekimi 8 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Elekçi Deresi satıldı mı?

ÇED Yönetmeliği değişse de Fatsa'da işler 'bildiğimiz' gibi Dere şirkete satıldı, kimyasal atıklar hesap edilmedi. Elekçi Deresi de şirkete satıldı. 555 ton kimyasalın taşınacağı yer ise belli değil

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane 41 konut başvurusu yarın başlıyor!

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane 41 konut başvurusu yarın başlıyor. Dairelerin 132 bin 603 TL ile 229 bin 607 TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede kura çekilişi 8 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane satış fiyatları!

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane projesinde yer alan konutların başvuruları 1 Aralık ile 26 Aralık 2014 tarihleri arasında kabul edilecek. İşte TOKİ Uşak Merkez Tabakhane satış fiyatları...

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane fiyat listesi!

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane projesinde 10-15-25 peşinatla ve 96, 108, 120 ay vadeyle ödeme yapılıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte TOKİ Uşak Merkez Tabakhane fiyat listesi...

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane son başvuru tarihi!

Kura yöntemiyle 41 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Uşak Merkez Tabakhane projesinde daireler 132 bin 603 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Uşak Merkez Tabakhane son başvuru tarihi

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane fiyatları!

TOKİ Uşak Merkez Tabakhane fiyatları haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 10 - 15 - 25 peşinatla ödeme yapılan projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Hacivat Deresi’ndeki ıslah çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi!

Bursa kent merkezindeki dereleri bir bir ıslah eden, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hacivat Deresi’ndeki 3,5 kilometrelik kısmının ıslahı büyük ölçüde biterken ıslah çalışmalarını da tamamlanma aşamasına getirdi.

ünye Tabakhane Deresi ıslah Haberi

ünye Tabakhane Deresi ıslah


Ünye’nin yıllardır kangren olmuş sorunlarından biri olan ve 30 yılı aşkın süredir çözüm bekleyen Tabakhane Deresi’nde ıslah çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, müteahhit firma yetkilisi ile görüşerek çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.


İncelemelerin ardından bir açıklama yapan Başkan Çamyar, çalışmaların son durumu ile ilgili, “Ünye’de 30 yıldan beri konuşulan bir mesele olan Tabakhane Deresi ıslahı, bu dönem içerisinde nihayet çözüme kavuşuyor. Müteahhit firma, güzel bir işçilik ile projenin uygulanması için gayret sarf ediyor. Diğer taraftan da Karayolları tarafından yol çalışmaları ve aydınlatma çalışmaları devam ediyor. Derenin batı tarafı ile ilgili 21 tane evin kamulaştırılması ile ilgili değer tespit çalışmaları yapıldı. Ben emeği geçen...