19 / 05 / 2024

Ünye Belediyesi'nden parsel takası!

Ünye Belediyesi'nden parsel takası!

Ünye Belediyesi Kaledere Mahallesinde 112 Acil istasyonun bulunduğu alan ile Tabakhane Deresi kenarında mülkiyeti Ünye Belediyesine ait olan parsellerin takas etti.



Ünye Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Ünye Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda, 10 gündem ve 2 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı. İmarla ilgili görüşülen 6 maddeden 2 si oy birliği ile kabul edilirken 4 madde imar komisyonuna havale edildi. Meclis toplantısında, Kaledere Mahallesinde 112 Acil istasyonun bulunduğu alan ile Tabakhane Deresi kenarında mülkiyeti Ünye Belediyesine ait olan parsellerin takası görüşülerek kabul edildi.


Kanser tarama merkezi kurulacak

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “İl Sağlık Müdürlüğümüz kanser erken teşhis tarama ve eğitim merkezi kurulması için bir yer arayışındalar, şuanda geçici olarak Ünye Ticaret ve Sanayi Odamızın öncülük ettiği bir yerde bu faaliyet yürütülecek. Ama KETEM’le ilgili bir mülk edinmek ve bölgeye ciddi bir katkı sunmak istiyorlar. Bizde kendilerine daha önce Sosyal Güvenlik Kurumuna önerdiğimiz alanı önerdik. Buna karşılık Kaledere Mahallesinde bulunan 112 acil servis istasyonu olarak hizmet veren alanın Ünye Belediyesine devrini yani bir takas önerdik. Çünkü 112’yi aldığımızda, ön taraftaki parsellerde Ünye Belediyesine ait ve orayı da aldığımızda çok güzel kare şeklinde bir parsel elde ediyoruz. Bütünleştirdiğimizde de ciddi bir gelir elde edebileceğimiz bir alan elde etmiş olacağız” dedi



Ordu Olay Gazetesi


Geri Dön