01 / 05 / 2024

ünyede doğalgaz var mı

ünyede doğalgaz var mı

Ünye’de kamuoyunun merakla beklediği doğalgaz kullanımı ile ilgili Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, basınç düşürme tesisinin yeri ile alakalı şahıs arazisi problemi yüzünden önümüzde ki yıl ancak kullanılmaya başlanabileceğini söyledi.

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Bakanlığın bu desteğine hemen göz atmalısınız! 

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Hemen göz atmalısınız!  0 TL doğalgaz faturası geçti ama Aile Bakanlığı yardım ödemesi yapıyor. İşte ayrıntılar...

Doğalgaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Doğalgaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

Bunları yapanın doğalgaz faturası düşüyor!

Kışın gelmesiyle yakıt fiyatlarından endişe eden vatandaşlar tasarruf etmek için çeşitli yöntemler deniyor.  Ancak belli yöntemler var ki, bunları yaparsanız doğalgaz faturanızın yükselmesini engellemeniz mümkün. Peki doğalgaz faturasını düşürmek için ne yapmalı? Hangi yöntemler etkili? İşte ayrıntı

Kuzey Akım'da gizemli doğalgaz kaçağı! Sabotaj mı var?

Rusya'nın Almanya'ya doğalgaz taşıyan Kuzey Akım 1 boru hattında İsveç ve Danimarka kara sularındaki iki noktada sızıntı tespit edildiği açıklandı. Henüz nedeni belli olmayan sızıntılar için sabotaj ihtimali tartışılmaya başlandı.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Başkent Doğalgaz organik büyüyecek!

2007'de kurulan Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO, beş milyon nüfusa sahip Ankara'da iki milyona yakın aboneye Türkiye'nin ise yaklaşık yüzde 7'sine hizmet sağlıyor. Dört yıl içinde 300 milyon TL yatırım harcaması yapan şirketin gündeminde halka arz süreci var.

29 HES ve doğalgaz elektrik üretim santrali özelleştiriliyor!

Devlet 29 HES ve doğalgaz elektrik üretim santralini özelleştirme kararı aldı. Listede Uzanlar’ın kontrolündeyken el konulan Çukurova ve Kepez Elektrik’e ait 8 baraj da var.

Manisa'nın doğalgaz sorunu çözülecek!

Manisa'nın yüzde 85'inde doğalgaz bulunduğunu, bazı yerlere hizmet götüremediklerini dile getiren Başaran, "Yatırım programlanmasında bazı kriterlerimiz var. Altyapı yatırımları olduğu için kolay da gerçekleşmiyor" dedi

Taner Yıldız: Doğalgaz tedarikinde krizi inşallah yaşamayız!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, doğalgaz tedarikine ilişkin, "Öngörüm böyle bir krizi inşallah yaşamayız ama 'Böyle bir ihtimal var mı?' derseniz, Ukrayna'dan kaynaklanabilecek böyle bir durum var" dedi.

Doğalgaz faturası internetten ödenir mi?

İGDAŞ faturaları, İGDAŞ'ın veznelerinden ödenebildiği gibi; yetkili bankalar aracılığı ile de ödenebiliyor. Peki, doğalgaz faturası internetten ödenir mi? İGDAŞ vezneleri nerelerde var? İşte İGDAŞ ödeme noktaları..

Kağıthane Gültepe Dernek Sokak'da doğalgaz patlaması oldu!

Kağıthane Gültepe Mahallesi Dernek Sokak üzerinde bulunan bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. 1 kişi yaralanırken sokak üzerinde bulunan iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi...

Vergi mükellefiyeti olmayan vatandaşlar elektrik ve doğalgaz abonelik bilgileriyle tespit edilecek!

Maliye Bakanlığı, kayıtdışıyla mücadele amacıyla elektrik ve doğalgaz abonelik bilgilerini kullanmaya başladı. Bakan Şimşek, 30 bin 692 vatandaşa bilgilendirme mektubu gönderildiğini, bu mektuplar için 16 bin 73 TL ödeme yapıldığını belirtti.

Dorad Energy İsrail doğalgaz çevrim santrali için üretim lisansını aldı!

Zorlu Enerji Elektrik üretim A.Ş.'nin yüzde 25 oranında iştirak ettiği Dorad Energy Limited Şirketi, İsrail'de inşa edilen kombine çevrim doğalgaz santrali için üretim lisansını aldı. Santral önümüzdeki günlerde ticari faaliyete başlayacak...

ünyede doğalgaz var mı Haberi

ünyede doğalgaz var mı


Ünye Muhtarlar Derneği ziyareti sırasında Ünye Kamuoyunun merakla beklediği “Şehir ne zaman doğalgaz kullanmaya başlayacak” sorusuna açıklık getiren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Şehir bir kişi yüzünden bu kış doğalgazla buluşamıyor” dedi.


Başkan Çamyar, “Doğalgaz ana caddelerin neredeyse tamamından geçirildi. Niksar Caddesi, Hükümet Caddesi, önümüzde ki hafta Orta Çarşıya başlanacak, yine Saray Caddesi, Çınarlık Caddesi, Atatürk Mahallesinin büyük bölümü ve Saraçlı mahallelerinin doğalgaz altyapısı tamamlandı. Ancak, basınç düşürme istasyonunun yeri ile ilgili hala sıkıntıyı aşabilmiş değiliz. İstasyonun yapılacağı yerle ilgili yer sahibini bir türlü ikna edemedik. Tespit edilen rakamı topluca önden verelim, hatta üstüne yine bir ödeme yapalım şekliyle son bir görüşmemiz oldu. Büyükşehir belediyemiz şahısa bu belirlenen rakamı vererek mülkiyeti devretmesi teklifte bulundu. Hatta tespit edilen rakamdan daha fazla...