04 / 05 / 2024

UPN International künye

UPN International künye

UPN International, 25-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Hilton Otel’de yapılacak olan 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’nde pek çok ülkeden Türkiye pazarını yakından incelemek ve yatırım yapmak üzere gelen yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Çocuk altın künye fiyatları ne kadar? Çocuk altın künye fiyatları kaç TL? Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Çocuklar için en değerli hediyeler arasında yer alan çocuk altın künye fiyatları merak ediliyor. Hem kız hem de erkek çocuklar için olan bu künyelerin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. İşte Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi.

Ordu Ünye'de heyelandan zarar gören evlerin yıkımına başlandı!

Ordu Ünye'de meydana gelen heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleşen 14 evden fazla riskli olduğu tespit edilen iki binanın yıkımına başlandı.

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık'tan tahliye edilen evlerle ilgili açıklama!

Ordu AFAD İl Müdürü Osman Işık, Ünye'de heyelan sebebiyle tahliyesi gerçekleştirilen 14 dairedeki vatandaşlar için hak sahibi çalışması yapıp alandan uzaklaştırmadan yeni afet konutları inşa edeceklerini bildirdi.

Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye basıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ünye Kültür Merkezi projesi için düğmeye bastı.

Ordu Ünye'de dere yatağındaki 4 katlı binanın yıkımına başlandı!

Ordu ilinin Ünye ilçesindeki dere yatağındaki binanın yıkım çalışmaları başladı. Binanın yıkımının yaklaşık bir haftada tamamlanması planlanıyor.

Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ordu'da Temmuz Demokrasi Meydanı önünde yapılan Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatına başlandı. 23 milyon liraya mal olacak merkezin 2020 yılında bitirilmesi planlanıyor.

Ünye Kültür Merkezi 2020'de tamamlanacak!

Ünye Kültür Merkezi inşaatının ihalesini alan firmanın inşaatı 2020 yılında bitireceği açıklandı..

Ünye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Ünye’nin 3 mahallesinde yaklaşık 40 seneden beri devam eden tapu problemi çözüldü.

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

Ünye Eski Pazar Yeri'nde yıkımlar başladı!

Ünye’de, Kültür Sarayı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın hayata geçirileceği eski Pazar Yeri alanında yıkım işlemlerine başlandı.

Ünye'nin eski pazar yeri yıkılıyor!

Ünye’de, Kültür Sarayı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın yapılacağı eski pazar yerinde yıkım çalışmaları başladı.

UPN International künye Haberi

UPN International künye

Ulak Grup bünyesinde bulunan ve 2010 yılından itibaren uluslararası gayrimenkul sektöründe faaliyetlerini sürdüren UPN International, Türkiye çapındaki “Münhasır Proje Portföyü”nün yanı sıra, dünya çapında “Uluslararası Gayrimenkul Operatörü” kimliğiyle aktif olarak hizmet vermektedir. Sektörde uluslararası bilgi, tecrübe ve satış ağına sahip olan UPN International, 25-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Hilton Otel’de yapılacak olan 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’nde pek çok ülkeden Türkiye pazarını yakından incelemek ve yatırım yapmak üzere gelen yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor.


Özellikle Körfez ülkelerinden; başta Abu Dabi, Kuveyt, Katar olmak üzere Bahreyn, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, Dubai, Azerbaycan, Fas, Mısır, İran ve Irak gibi ülkelerden de gelecek olan yatırımcı ve gayrimenkul acenteleri bu fuarın misafirleri olacak. İstanbul, Bursa, Kuşadası, Antalya ve Bulgaristan’da bulunan seçkin proje portföyünü katılımcılara...