07 / 05 / 2024

uptown incek fiyatlar

uptown incek fiyatlar

Ankara’da konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bölgelerin başında gelen İncek, lüks konut yatırımcılarının gözdesi oldu. İncek bölgesinde son yıllarda yoğunlaşan yapılaşma, bölgeye yepyeni bir boyut kazandırdı.

Uptown İncek'te inşaat yarılandı!

Ankara’nın yükselen değeri İncek’te inşası en hızlı gerçekleşen konut projesi Uptown İncek’e, Ankara’nın önemli eğitim kurumlarına yakınlığı nedeniyle özellikle çocuklarını iyi okullara göndermek isteyen ancak, uzun mesafelerden yakınan veliler talep g

BellaPais İncek fiyatları!

BellaPais İncek fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Ankara İncek'te hayata geçirilen proje 433 daireden meydana geliyor.

Rinnova İncek fiyatları!

Ankara İncek'te Prokar Yapı imzası ile hayata geçirilen Rinnova İncek'te toplam 33 villa yer alıyor. Projede teslimlerin 2019 Nisan'da gerçekleşmesi planlanıyor..

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Bulvar Loft İncek fiyatları!

6 blokta 822 adet daireden meydana gelen Bulvar Loft İncek projesinde teslimlerin 2019 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Bulvar Loft İncek fiyatları 324 bin 500 TL'den başlıyor.

Bulvar Loft Evleri İncek fiyatları!

Bulvar Loft Evleri İncek fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bulvar Loft projesi 2018 sonunda tamamlanacak...

Uptown İncek Ankara fiyatları!

Uptown İncek Ankara fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. Uptown İncek Ankara projesinde peşin alımlarda yüzde 9 ve banka kredili ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor...

Nata İncek fiyatlar!

Nata İncek fiyatlar 950 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 120 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabilen projede 4+1 ve 6+1 şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor.

Yaman Pamukçu, Uptown İncek projesini anlattı!

Mimari projesi İki Derece Mimarlık ve Lejant Proje tarafından yapılan Uptown İncek 'in mimarı Yaman Pamukçu inşaat sektörü ve tasarıma yönelik sorularımızı içtenlikle cevapladı. Pamukçu, projenin detaylarını ve tasarım anlayışını anlattı.

uptown incek fiyatlar Haberi

uptown incek fiyatlar

Ankara’da konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bölgelerin başında gelen İncek, lüks konut yatırımcılarının gözdesi oldu. İncek bölgesinde son yıllarda yoğunlaşan yapılaşma, bölgeye yepyeni bir boyut kazandırdı. LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi, bölgenin ilk teslim edilecek projesi olarak dikkat çekiyor.


İnşaat firmalarının birbirinden iddialı konut projeleri İncek Yumrutepe yoğunlaşırken, konut arayışında olanlar karar vermekte güçlük çekiyor. Ankara’nın göl ve orman manzaralı projesi Uptown İncek, gölge düşmeyen teraslarda güneş ile iç içe olma fırsatı sunarken, bazası ve kulesi ile yeşilin içerisinden gökyüzüne yükseliyor.


Teslim sürecine yaklaşan Uptown İncek projesi ailelere ve çocuklara yönelik ayrıcalıkları ile her meslek grubu tarafından tercih ediliyor. Ev sahipleri neden Uptown İncek’i tercih ettiklerini şu sözlerle anlatıyor;


“Her Detay...