29 / 04 / 2024

Uptown İncek konut seçimi

Uptown İncek konut seçimi

İstanbul’dan sonra rotayı Ankara’ya çeviren lüks konut üreticileri özellikle İncek Yumrutepe bölgesinde yoğunlaştı. Konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bu bölgede firmalar hızla yatırım yapmaya devam ediyor.

Jewel İncek 2025'te teslim! 0 faizle konut fırsatı!

Ünsal Group tarafından hayata geçirilen Jewel İncek projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. Söz konusu projede 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Nest İncek lansmana özel fiyatıyla satışta! Yeni konut projesi!

Ankara'da Dörtbey inşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Nest İncek konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 243 adet konut inşa edilecek.

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Ankara İncek'te konut fiyatları ikiye katlandı!

Ankara’nın İncek semti, yeni konut projeleri ile Türkiye’nin en çok değer kazanan bölgeleri arasına girdi. İncek’te 5 yıl önce metrekaresi 2 bin 500 olan konutların değeri 6 bin liraya yükselince bölge yatırımcıların akınına uğradı.

İncek Bulvar Loft konut fiyatları!

İncek Bulvar Loft konut fiyatları 303 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Akfen İnşaat imzasını taşıyan Bulvar Loft projesinde yüzde 15 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Bulvar Loft'ta 150 adet konut satışı gerçekleşti!

Levent Loft ve İncek Loft'un ardından Akfen İnşaat'ın üçüncü konut projesi olan Bulvar Loft satışa sunuldu.

Villalar konut seçiminde öne çıkan alternatif!

Şehir yaşamında toprağa değen özellikleriyle nefes aldıran villalar, konut seçiminde bir alternatif olmaya devam ediyor. "Villa kent" niteliği taşıyan İncek, Beytepe gibi yerleşim alanları ise yeni projelerle gelişmeyi sürdürüyor.

Uptown İncek konut seçimi Haberi

Uptown İncek konut seçimi

İstanbul’dan sonra rotayı Ankara’ya çeviren lüks konut üreticileri özellikle İncek Yumrutepe bölgesinde yoğunlaştı. Konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bu bölgede firmalar hızla yatırım yapmaya devam ediyor. Sayısı hızla artan konut ve rezidans projelerinin çokluğu , konut arayışında olanları bir hayli zorluyor. Ankaralılar için konut seçerken doğa ile iç içe olmak ve şehrin kalabalığından uzakta sosyalleşebilmek ilk sıralarda yer alıyor. Dolayısı ile İncek Yumrutepe konumu itibarı ile Ankara ‘nın yeni gözde yerleşim bölgesi olacak .



Göl ve Orman Manzaralı Konut Projesi


Ankara’nın hem göl hemde orman manzarasına sahip konut projesi Uptown İncek , doğayı evinize taşırken, sosyal olanakları ile de öne çıkıyor. 2015 yazında teslim edilecek olan Uptown İncek aynı zamanda bölgenin en erken tamamlanan ve ilk teslim edilecek olan projesi...