07 / 05 / 2024

Uptown İncekte en çok tercih edilen konutlar

Uptown İncekte en çok tercih edilen konutlar

Yeni evli ve az çocuklu aileler tarafından tercih edilen 2+1'lere talep arttı. Yaşam amaçlı konut alanlar kadar yatırımcıyı da kendine çeken 2+1 dairelere markalı projelerde de geniş yer veriliyor...

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Kalebodur'dan yeni Uptown serisi!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, Uptown serisini tanıttı. Kalebodur Uptown serisi sadeliğe yeni bir boyut kazandırıyor.

Uptown İncek Konutları'nda yaşam başlıyor!

İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek doğayla iç içe bir yaşam garantisi sunuyor!

İncek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. İncek Yumru tepe'nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

İncek'te yükselen projeler içerisinde en çok dikkat çeken Uptown İncek, proje detayları ile de ilgi görmeye devam ediyor. Yaşam alanlarına konfor ve eğlence katan detayların yer aldığı Uptown İncek'te de yok yok.

Ankara Uptown İncek'te teslimler Haziran'da başlayacak!

Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek güneşli yaz günlerine hazır. Ankara’nın en önemli eğitim kurumlarına olan yakınlığının yanı sıra sunduğu sosyal imkanlar ile dikkat çeken proje yatay ve dikey olmak üzere iki yapıdan oluşuyor.

Uptown İncek'te Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzaralı konutlar!

Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara'nın oksijeni en bol yerlerinden İncek 'te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere "yüksek" konfor sunuyor.

Uptown İncek'te bulutların üzerinde bir yaşama ne dersiniz?

Eşsiz Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara’nın oksijeni en bol yerlerinden İncek’te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere “yüksek” konfor sunuyor.

Uptown İncek'in inşaatı sıcaklara rağmen devam ediyor!

Beşkentin gözde merkezi İncek'in beldesi Yumrutepe'de yer alan Uptown İncek Konut Projesi'nde yaklaşık 200 isçi konutların en kısa zamanda teslimi için çalışıyor. İnşaat hızla devam ediyor.

Uptown İncek Konut projesinde teslimler için çalışılıyor!

BAŞKENTİN gözde merkezi İncek'in " beldesi Yumrutepe'de yer alan Uptown İncek Konut Projesi'nde yaklaşık 200 isçi, konutların en kısa zamanda teslimi için hızla çalışıyor.

Uptown İncek'in hızını aşırı sıcaklarda kesmedi!

Başkent'in gözde merkezi İncek'in "en kupon" bölgesi Yumrutepe'de yer alan Uptown İncek Konut Projesi'nde yaklaşık 200 işçi, aşın sıcaklara karşın konutların en kısa zamanda teslimi için durmaksızın çalışıyor.

Uptown İncekte en çok tercih edilen konutlar Haberi

Uptown İncekte en çok tercih edilen konutlar

Genellikle büyük ölçekli daireleri seçen Ankaralıların konut tercihi değişiyor. İnşaat firmaları ailelerin 'çekirdek' haline gelmesi sebebiyle tercihlerin küçüldüğünü ifade ederken, Başkent'in en alternatifli konut projesi Uptown İncek'te de en çok talep 2+1 dairelere geldi.



Yeni evli ve az çocuklu aileler tarafından tercih edilen 2+1'lere talep arttı. Yaşam amaçlı konut alanlar kadar yatırımcıyı da kendine çeken 2+1 dairelere markalı projelerde de geniş yer veriliyor. Ankara'nın göl ve orman manzaralı projesi olarak dikkati çeken Uptown İncek projesi de 18 ayrı daire seçeneği arasında 2+1'e en çok yer veren o projelerden bir tanesi.


Projeyi hayata geçiren LEMA Grup ortaklarından Emre Katırcı, Ankara'da konut tercihinin genellikle büyük ölçekli dairelerden yana kullanıldığını hatırlattı. Yapılan araştırmalara göre son yıllarda Türk halkının ağırlıklı olarak 2+1 daire tipini seçtiğini...