25 / 07 / 2024

Ur Ba Elektrik Taahhüt kimin

Ur Ba Elektrik Taahhüt kimin

Ur Ba Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Soner Can tarafından kuruldu. 

Elektrik zammı elektrikli araç sahiplerini de etkiledi! Yeni tarife bugün başladı...

Elektrik tarifesine gelen zam bugün itibari ile başlamış oldu. Yapılan bu zam sonrasında elektrikli otomobil sahipleri, zamlı tarife ile ne kadara şarj olacağını araştırmaya başladılar. Hangi araç ne kadara dolacak?

4 milyon aileye elektrik faturası destek müjdesi! Aylık 260,19 TL ödeme yapılacak! Hemen başvurun!

4 milyon aileye elektrik faturası desteği verilecek. 5 kişi ve üstü haneye 150 Kwh karşılığı aylık 260,19 lira ödeme yapılacak. Elektrik faturası destek ödemesi başvuru şartları neler, kimler başvurabilir?

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Hyundai, Kona Elektrik modelinin üretimine Çekya’da başladı

Büyük beğeni toplayan Kona Elektrik modeli konusunda Hyundai’den bir atak geldi. Hyundai, Çekya merkezli Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) Nosovice fabrikasında yeni Kona Elektrik'in üretimine başladığını duyurdu.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi açıkladı! Elektrik faturası desteği verilecek! Başvuran hemen alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın dar gelirli ailelere yönelik elektrik desteğinin detayları belli oldu. Başvuru yapmak isteyen dar gelirli aileler gerekli şartları taşımaları halinde PTT şubelerine başvuru yapabilecek. 

E-Devlet üzerinden elektrik faturası başvurusu yaparak destek alabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, elektrik faturalarında destek sağlamak için yeni bir programa başladı! Vatandaşlar artık e-Devlet üzerinden başvurularını yaparak fatura desteği alabilecekler.

Evine elektrik faturası gelenler hemen baksın! 30 Haziran’a kadar başvurulması gerekir!

Evine elektrik faturası gelenlere duyuru yapıldı. 30 Haziran tarihine kadar başvurmanız gerekiyor. İşte detaylar!

Elektrik yardımı başvurusu nereye yapılır? Elektrik yardımı almak için şartlar neler?

Devletin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla, zor durumdaki vatandaşlara yönelik hazırladığı pek çok destek paketinden biri de elektrik yardımı. Peki elektrik yardımından kimler faydalanabilir? Başvuru şartları neler? Başvuru nereye yapılır?

Faturası 350 TL'den fazla gelenler hemen başvursun! Doğalgaz ve elektrik faturalarında indirim yapılacak: Aman son tarihi kaçırmayın

Doğal gaz ve elektrik faturası yüksek gelenlere büyük indirim fırsatı doğdu. Bankalar müşterilerine özel imkanlar sağlarken Yapı Kredi çok konuşulacak çalışmasını başlattı. İşte faturası 350 TL'den fazla gelenlerin başvuru yapabileceği kampanya detayları haberimizde.

Elektrik ve doğalgaz yardımı resmen başladı! Başvurular artık daha kolay! Destekler başladı!

Elektrik ve doğal gaz fatura desteğinden yararlanmak isteyenlere duyuruldu. Ödemeler resmen başladı. İşte detaylar!

Elektrik yardımı almak için nereye başvurmak gerekiyor? İşte elektrik desteği almanın şartları…

Elektrik fatura yardımından kimler faydalanabilir, elektrik desteğine nasıl başvurulur sorusunun cevabı belli oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek Programı kapsamında ödeme miktarlarının artırıldığını açıklamıştı.

Philips elektrik süpürgelerinde Prime’a Özel Fırsatlar başladı! İşte Amazon 2 Kasım fiyat listesi! 

Milyonlarca kişinin beklediği Efsane Kasım indirimleri pek çok online satış sitesinde olduğu gibi Amazon'da da başladı. Amazon'da Philips elektrik süpürgelerinde Prime’a Özel Fırsatlar sunuluyor. İşte Amazon 2 Kasım fiyat listesi...

Ur Ba Elektrik Taahhüt kimin Haberi

Ur Ba Elektrik Taahhüt kimin

Ur Ba Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Soner Can tarafından kuruldu. 

Ur Ba Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yurt içi ve yurt dışında her türlü elektrik taahhüt işleri yapmak, projelendirmek, inşaat sektörü ile ilgili yurt içindeve yurt dışında işyerleri, sanayi tesisleri, konutlar ve toplu konutları yol, tünel, metro,köprü, baraj, telefon hatları ve sair mühendislik yapıları, altyapı tesisleri, havalimanları, terminalleri,hangar ve tesisleri, alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, kültür ve sosyal içerikli yapılar taahhüt etmek sureti ile doğrudan veya yap-işlet-devret modeli çerçevesinde veya karma model kapsamında veya kat karşılığı inşa etmek veya taşeron firmalara yaptırmak, pazarlamak,satmak veya kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Ur...