08 / 05 / 2024

urankent talep sayısı

urankent talep sayısı

Kent merkezine yakın konumu ile dikkati çektiğini kaydeden Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Urankent'in konut alıcısının en fazla talep gösterdiği bölgeler arasında olduğunu belirtti.

Elektrikli araçlara talep, konut sitelerindeki şarj istasyonları sayısını da artırdı!

Son dönemde talebin giderek daha da arttığı elektrikli araçlar konut sitelerinde bulunan şarj istasyonu sayısını da artırdı. Site yönetimleri firmalarla görüşerek ortak şarj istasyonları kurmaya başladı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Mobilyada sektör temsilcileri taksit sayısının 24'e çıkarılmasını talep ediyor!

İhracatta hedef büyüten Türk mobilya sektörü iç piyasafa hareketlilik için taksit sayılarının artırılmasını talep ediyor. Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Bir evin en temel ihtiyacı olan mobilyada taksit sayısının 24’e çıkması durumunda piyasa canlanır ve tüketici rahatlar” dedi.

Elektrikli araçlara talep artınca şarj istasyonlarının sayısı da katlandı!

Küresel iklim krizi ve fahiş benzin fiyatları nedeniyle elektrikli araçlara olan talep her geçen gün artıyor. Elektrikli araçlara artan taleple birlikte elektrikli araç şarj istasyonlarının sayısı da Türkiye genelinde 4 bine dayandı.

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.

Depremlerin ardından sigortaya talep katlandı! Zorunlu Deprem Sigortalı konut sayısı 800 bin arttı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Zorunlu Deprem Sigortası bulunan konut sayısı 11 milyon 759 bin adedi geçerken, sigortalılık oranı yüzde 54'ten yüzde 58,7'ye çıktı.

TOKİ başvuru sayısı kaç oldu?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına talep yağıyor. Kampanyaya gelen başvuru sayısı 500 bini geçti. Peki TOKİ 2019 kampanyasında hangi ile kaç başvuru geldi?

Turist sayısı Nisan ayında yüzde 8.1 geriledi!

Turist sayısı Nisan’da yüzde 8.1 gerileyerek, 2.4 milyona indi. Fransa, İtalya, Almanya ve Rusya’dan gelen turistlerde yüzde 30’a varan azalış görülürken, Körfez’den talep artıyor.

İzmir'de bisiklet park sayısı 600'e çıkacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bisiklet kiralama sistemi BİSİM 1. yaşını doldurdu. Hizmete girdiği tarihten bugüne yaklaşık 300 bin bisikletseverin yararlandığı BİSİM, gelen talep üzerine bisiklet ve park sayısını artırıyor.

THY, Manchester'a uçuş sayısını artırıyor!

THY Manchester Müdürü Ersen Engin yaptığı açıklamada, Türk Hava Yolları (THY), yoğun talep üzerine İngiltere'nin Manchester şehri ile İstanbul arasında yaptığı uçuş sayısını artıracağını açıkladı.

Nurol Park'ın otel projesi iptal edilerek konut sayısı bin 418'e çıktı!

Nurol GYO, yükselen talep sebebiyle mevcut otel projesini konuta çevirme kararı aldı. Genel Müdür Musa Aykaç, bin 118 olan konut sayısının bu sayede bin 418’e ulaşacağını, bu projelerde Anadolu’dan gelen taleplerin de dikkat çekmeye başladığını söyledi...

Türk vatandaşlarının vizesiz gezebileceği ülke sayısı 73'e ulaştı!

Müzakereleri tamamlanan vize muafiyet anlaşmasının 15 Mayıs'ta imzalanmasıyla Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülke sayısı 73'e ulaştı

İnşaat gözde sektör: Kurulan şirket sayısı 3 yılda yüzde 95,2 arttı!

İnşaat sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulan şirket sayısı son 3 yılda yaklaşık yüzde 95,2 arttı. Büyümenin lokomotif sektörlerinden inşaat sektörünün yıldızı parlamaya devam ediyor

DASK: Türkiye'deki zorunlu deprem sigortalı konut sayısı 6 milyona yükselecek!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Yazıcı, ''Türkiye'deki zorunlu deprem sigortalı konut sayısı da 6 milyona yükselecek'' dedi

urankent talep sayısı Haberi

urankent talep sayısı

Başkent Ankara’da kendi isimleriyle anılan semtteki başarılı konut projeleriyle öne çıkan Uransan, yaklaşık 20 yılda ürettiği konutlarda tam 9 bin 765 kişinin yaşadığı büyük bir yerleşim merkezi oluşturdu.


Ülke çapında başarılı projelere imza atan Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Uransan, Urankent 1. Etap, Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus’ın ardından bölgedeki 6’ncı projeleri Queen Park’la kaliteli ve konforlu yaşamın çıtasını yükseltiyor.


Urankent’in kent merkezine yakın konumu ile dikkati çektiğini kaydeden Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, yaklaşık 20 yıldan bu yana projeler hayata geçirdikleri bölgenin Ankara içinde adeta yeni bir kent haline geldiğini söyledi.


İlk projeyi inşa ettikleri dönemde bölgede hiç hareket olmadığını vurgulayan Çelik, “Şu an Urankent, Ankaralı konut alıcısının en fazla talep gösterdiği bölgeler arasında. Kentin merkezinden...